Presiune in ceafa si urechi
te medic/terapeut
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
1 comentarii
Precizez ca si cand stau mai mult timp pe tel.dupa aceea nu mai vad clar.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 2Am ameteli doar noaptea
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 4simptome ciudate: stari grave de ameteala, scaun galben deschis, dureri in zona ficatului
- 3Ametelli
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 6intepaturi acute in ureche
- 10imi doresc mult un copil
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 8Întrebare presiune in cap și urechile înfundate
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 5Tinitus si ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: