prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?

Buna..am si yo o intrebare.am aproape 16 ani...si acum 3 zile am avut primul contact sexual.dar...a fost o problema.s'a rupt prezervativul...dar nu stiu dak prietenul meu si'a dat drumu in primul sau in al doi'lea prezervativ.
Imi este putin frica.pt k multa lume mi'a zis k prima data ar trebui sa fie fara prezervativ.dar tinand cont de faptu k prt meu nu a mai avut relatii de 9 luni...ne'a fost frik la aman2...as vrea sa'mi spuneti dak exista riscul sa fiu insarcinata.
Imi este putin frica.pt k multa lume mi'a zis k prima data ar trebui sa fie fara prezervativ.dar tinand cont de faptu k prt meu nu a mai avut relatii de 9 luni...ne'a fost frik la aman2...as vrea sa'mi spuneti dak exista riscul sa fiu insarcinata.
5 comentarii

exista riscuri.
daca prezervativul s-a rupt el l-a schimbat si a continuat, riscurile sunt mai mici..
cred ca esti prea mica pentru asa ceva.. nu esti destul de documentata, nu te mai lua dupa "lume", citeste; puteai sa citesti cum sa folosesti (cu cap) prezervativul si nu se mai rupea.
Imi este putin frica>din lipsa de cunoastere apare aceasta frica.
daca prezervativul s-a rupt el l-a schimbat si a continuat, riscurile sunt mai mici..
cred ca esti prea mica pentru asa ceva.. nu esti destul de documentata, nu te mai lua dupa "lume", citeste; puteai sa citesti cum sa folosesti (cu cap) prezervativul si nu se mai rupea.
Imi este putin frica>din lipsa de cunoastere apare aceasta frica.

fa-ti un test de sarcina.. si asa scapi de indoiala..!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 5sunt insarcinata ?
- 20voi ramane insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 3sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
- 1Insarcinata?!
- 3Simptome sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: