Probleme cu lipsa de concentrare și panică
Bună ziua.
Am o problema și nu știu cum sa încep...off am terminat liceul în 2019 și pot spune ca din cauza asta am probleme cu bacul, am picat 3 ori și am mai încercat iar dar pe fericirea mea am luat la geografie 6.40, dar la română și istorie am luat cam la fel 5.15, am încercatsi anul acesta și am dat la istorie care am ridicat nota care ii tot 5.40.
Am o problema și nu știu cum sa încep...off am terminat liceul în 2019 și pot spune ca din cauza asta am probleme cu bacul, am picat 3 ori și am mai încercat iar dar pe fericirea mea am luat la geografie 6.40, dar la română și istorie am luat cam la fel 5.15, am încercatsi anul acesta și am dat la istorie care am ridicat nota care ii tot 5.40.
1 comentarii
Învață mai mult și il vei lua !Dacă înveți și vezi ca nu memorezi sau nu te poți concentra poți lua Pramistar pentru concentrare.Succes !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 4RMN cocludent sau nu?
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 4pui de depresie, stari de tristete...
- 3Probleme Mentale Psihice
- 10un pacient pierdut
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 5renuntarea la zoloft
- 7anxietate si atacuri de panica
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Tahicardie Atacuri de panica
- 12Cum am preluat din nou controlul asupra vietii si gestionarea anxietatii
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 2Bilomag forte ptr concentrare?
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
- 9De câteva zile am o problema! stare nasoala, parca e un leșin din capul pieptului
- 2Ameteala si dezechilibru
- 5Atacuri de panica foarte puternice
Mai multe informații despre: Atacurile de panica dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: