Probleme cu lipsa de concentrare și panică
Bună ziua.
Am o problema și nu știu cum sa încep...off am terminat liceul în 2019 și pot spune ca din cauza asta am probleme cu bacul, am picat 3 ori și am mai încercat iar dar pe fericirea mea am luat la geografie 6.40, dar la română și istorie am luat cam la fel 5.15, am încercatsi anul acesta și am dat la istorie care am ridicat nota care ii tot 5.40.
Am o problema și nu știu cum sa încep...off am terminat liceul în 2019 și pot spune ca din cauza asta am probleme cu bacul, am picat 3 ori și am mai încercat iar dar pe fericirea mea am luat la geografie 6.40, dar la română și istorie am luat cam la fel 5.15, am încercatsi anul acesta și am dat la istorie care am ridicat nota care ii tot 5.40.
1 comentarii
Învață mai mult și il vei lua !Dacă înveți și vezi ca nu memorezi sau nu te poți concentra poți lua Pramistar pentru concentrare.Succes !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 5blocajele sursa si efect-cum sa le definim? CUM SA LE DEPASIM?
- 419tulburare de panica-atacuri de panica
- 5310Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- 22anxietate si depresie?
- 16depresie si stari de panica
- 9atac de panica sau timiditate excesiva de...manager
- 0Anxietate, atacuri de panica
- 11ce pot sa am ?
- 10Nu pot dormi noaptea
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 4stare generala de rau
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 4va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu un diagnostic
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 3Recidiva atacuri de panica, efecte adverse posibile la acelasi medicament din prima faza?
- 8Atac de panica probleme cu inima sau plamanii ?
- 2Atac de panica.
- 7Blocaj emotional, uit ideile/subiectul in timpul conversatiei deseori/ aerian psihic.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: