probleme de colon.. orice as manca sau orice sa face am abdomenul foarte mare, voluminos si foarte

22-05-2009
bilak_petra
Nu este medic/terapeut
bilak_petra
Buna ziua sunt o femeie la 30 de ani si de 3 ani incoace am o problema care cred ca e legata de colon.Am fost la medici si m-au diagnostificat cu megadolicocolon si 3 din 4 chirurgi vroiau sa imi scoata tot colonul afara, dar unul si ultimul dintre ei m-a convins sa nu imi fac operatia ca nu indeplinesc conditiile pt care ar trebui sa fiu operata nu am dureri, nu pot sa zic ca am constipatie, merg la baie aproape zilnic, daca nu, o data la 2-3 zile.Simpomele mele care ma si supara foarte tare sunt ca orice as manca sau orice sa face am abdomenul foarte mare, voluminos si foarte taresi in ciuda faptului ca fac sport foarte mult nu se observa deloc nici o diferenta, dimpotriva, in loc sa slabesc am senzatia ca ma ingras, fac un tratament acuma cu "COLONIX" de la Dr. Natura si de o luna de zile nici o schimbare, burta e la fel, tot foarte mare si tare, parca ar fi o burta de sarcina in luna a 4-5 cea.Va rog ajutati-ma si dati-mi un sfat bun
3 comentarii
0
03-06-2009, ora 20:27
Olivia R.
Nu este medic/terapeut
Olivia R.
Buna ziua, doamna! Parerea mea este sa lasati produsele naturiste si sa mergeti la medic. Am inteles ca ati mai consultat 3-4 pana acum, dar luati o trimitere pentru gastroenterologie. Problema dumneavoastra nu tine de chirurgie! Multa sanatate!
0
09-06-2010, ora 15:47
pici30
Nu este medic/terapeut
pici30
Buna ziua ! am si eu o intrebare...am 16 ani si sunt diagnosticat cu megadolicocolon am luat tratament si ma simt mult mai bine numai am dureri, am scaun aproape zilnic se mai intampla uneori sa am scaun 1 data la 2-3 zile dar nu ma doare ! si ma intrebam daca aceasta boala megadolicocolon are vreo legatura cu cresterea si ingrasarea? !
0
14-06-2010, ora 22:55
florinchiribau
Nu este medic/terapeut
florinchiribau
Am 72 de ani, am fost operat anul trecut (2009) de cancer la colon, am facut radio-terapie organismul a reactionat foarte bine.Acum, uneori, cam o data la 2-3 saptamani am dureri, crampe stomacale, senzatii de voma si vomit, uneori diaree sau constipatie.Va rog spuneti-mi ce pot manca si ce trebuie sa evit.Eventual si un tratament.
Mai mentionez ca anul acesta in ianuarie am fost operat si de inima pentru schimbarea unei valve. De 16 ani de cand m-am inbolnavit de inima tin un regim sever (fara sare, alcool, grasimi, tutun). Mutumesc anticipat pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nucile ar putea îmbunătăți sănătatea colonului
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  •