Probleme la cap ? vise intense si ciudate, ma streseaza colegii

13-06-2019
Raluca Eonia
Nu este medic/terapeut
Raluca Eonia
Buna ziua, sunt studenta la facultatea de Medicina Craiova anul I si am ceva probleme, va rog sa ma ajutati. Nu prea reusesc sa socializez, mereu am fost introvertita si mi-a placut sa stau mai mult cu ai mei, sa iubesc natura, sa merg singura sa ma plimb prin zonele de tara din minunata noastra tara, insa de cand am inceput facultatea nu prea reusesc sa socializez, am vise intense si ciudate, ma streseaza colegii, cred ca s-a dezvoltat si putina depresie, nu pot dormi din cauza asta ma macina foarte tare, uneori am impresia ca toti se uita la mine la facultate si atat, ce este de facut ? Va rog un sfat, o parere, de cateva zile nu reusesc sa adorm ma macina aceste prob
4 comentarii
0
13-06-2019, ora 21:39
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergi la un psiholog clinician cu experiență pentru o evaluare, iar pe baza diagnosticului se va decide ce faci mai departe.
În spatele oricărui comportament se află o cauză, ce odată depistată poți acționa pentru rezolvarea ei.
0
13-06-2019, ora 21:41
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Const psihiatric și evaluare psihologică
0
14-06-2019, ora 19:42
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Buna!

Fiind obisnuita cu natura si activitati solitare, este absolut normal sa resimiti anxietate in contexte sociale. Ceea ce te poate ghida in socializare este propria ta nevoie de interactiune. Pentru a ajunge la aceasta nevoie, este util un demers terapeutic.
0
24-06-2019, ora 10:59
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Ar fi util sa evaluezi alaturi de un specialist care e natura trairilor ce ‘te macina’ si cat de ampla e starea ta depresiva Raluca.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul