probleme la vorbire

06-05-2009
jerky
Nu este medic/terapeut
jerky
ma numesc Claudia si am un baietel de 8 ani.se balbaie pe baza emotionala.mergem la logoped si am aflat de un medicamet minune, , RISATARUN, ,.ROG persoanele care stiu de acest medicament sau au probleme cu copiii care se balbaie sa vorbim mai mult.multa sanatate tuturor.
1 comentarii
0
03-11-2011, ora 21:05
monica_79
Nu este medic/terapeut
monica_79
Buna, am un copil de 2 ani si 8 luni care nu prea vrea sa vorbeasca, adica in afara de mama, tata, papa, apa(rar), si alte care nu se pot numi cuvinte, nu spune.Spuneti-mi daca e nevoie sa merg cu el la un logoped.Este si foarte ambitios si nu vrea sa repete dupa mine oricat as insista.Astept un raspuns de la cineva care cunoaste domeniul.Multumesc.Monica.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul