Psihoterapie pentru trup si suflet, din perspectiva medico-spirituala: suferinta !

617 comentarii 1 2 ..... 192021 Înainte ›
7
21-12-2011, ora 02:06
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Dragi useri Romedic,

Am decis să postez cele peste 470 de pilde psihoterapice, în cadrul acestui topic, din dorinţa de a vă ajuta cu ceva. Mă opresc aici. Anul viitor poate voi mai posta, dacă voi mai putea. Până atunci vă doresc, însă, numai bine. Să trăiţi în lumină, ca în Lumină să dăinuiţi.
Sărbători fericite!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
2
21-12-2011, ora 10:38
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Bună dimineaţa. Slavă Domnului că te-a învrednicit să postezi aceste preţioase comori, ce ne aduc linişte şi bucurie. Să te ajute Domnul, iubite frate, întru toate cele bune. ♥ :) Mulţumim pentru caldele urări. Dumnezeu să te ajute să petreci cu pace, înţelegere, şi iubire aceste minunate sărbători de iarnă. Crăciun fericit tuturor !
3
22-12-2011, ora 13:08
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Te felecit Nick, pt frumoasele pilde pe care le-ai scris, sa stii ca ele chiar ajuta! Au avut efect si asupra "ispitei". N-am mai vazut-o pe aici:)))

Va doresc din suflet, tie si lui Gregory, ca sarbatoarea Nasterii Domnului, s-o petreceti alaturi de cei dragi, cu sanatate, bucurie, in liniste, lumina si pace in suflet !

Doamne ajuta!!

Viol3ta
0
23-12-2011, ora 11:53
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Sărut mâna, doamnă Violeta. Vă mulţumesc pentru frumoasele urări. Vă urez spor, în continuare, la pregătiri, şi vă doresc ca sfintele sărbători să le petreceţi în beatitudine. :)
0
23-12-2011, ora 23:12
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Multumim mult Nick,
Craciun fericit tie si prietenilor tai!
0
24-12-2011, ora 11:31
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Sarbatori fericite, pline de iubire, caldura, bucurie si tot ce va doriti! Simtiti si iubiti, iertati si uitati, daruiti si impliniti dorintele celor din jur! Bucurati-va, sufletele voastre se inalta! Lasati-le sa simta bucuria Nasterii Mantuitorului alaturi de toti cei dragi voua. Craciun Fericit! Va iubesc mult! Dumnezeu sa va binecuvanteze! Cu respect si prietenie, Tamanna!
0
24-12-2011, ora 21:38
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Draga Nick,

Am primit de la tine fix cadoul pe care mi-l doream. (M-ai salvat de copy- paste..) L-am imparttit, asa cum ti-a fost dorinta, si asa cum am simtit si eu, prietenilor mei. Iti multumesc enorm! Este darul de suflet cel mai de pret pe care puteam sa-l primesc si sa-l ofer.

Domnul sa te binecuvanteze mereu si sa te ocroteasca, atat pe tine cat si pe parintii tai si pe prietenii tai!
Viol3ta
0
24-12-2011, ora 22:15
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Tuturor, Craciun Fericit, va doresc! Sa fiti sanatosi si iubiti!


Multumesc Gregory... ! Am avut spor. Sunt tare obosita, dar nu ma puteam culca fara sa ma gandesc si la voi...
Va iubesc!
Viol3ta
6
25-12-2011, ora 05:44
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Bună dimineaţa, iubiţilor. Hristos s-a născut, slăviţi-L!
Gregory, dnă Viol3ta, dnă Termina, dră/dnă Tamanna şi toţi ceilalţi, Crăciun fericit şi la mulţi ani. Vă doresc multă sănătate, iubire, fericire, echilibru, lumină, prosperitate, candoare şi mântuire.
Vă mulţumesc pentru tot!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu sinceritate şi respect,
Mr. Nick
0
25-12-2011, ora 16:45
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Crăciun fericit dragii moşului. :) Aţi fost cuminţi ? V-a adus moşul bune multe ? Vă mulţumesc, tuturor, pentru toate urările. Sunteţi nişte sentimentali numai buni de pus la inimă. :) Să ne ajute Atotminunatul Dumnezeu să petrecem aceste sfinte sărbători înconjuraţi de linşte, înţelegere şi respect. ♥
0
25-12-2011, ora 22:48
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Slava Domnului!.

Numai DRAGOSTEA putea sa paraseasca cerul pentru o iesle, numai SMERENIA a putut sa foloseasca un magarus ca si tron, numai SPERANTA a putut sa schimbe o coroana de aur pentru una de spini, numai IISUS putea sa-si dea viata pentru iertarea pacatelor noastre !
4
26-12-2011, ora 03:37
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Ho, ho, ho, observ că a venit Moş Crăciun în vizită şi pe acest topic.
În acest caz, moşul este Gregory, my friend, care se află la mine acasă şi care, evident, a intrat pe Romedic de pe computerul meu personal ;) Ce moş poznaş! :))) ♥
Mulţumim pentru cuvintele frumoase, Moşule. La mulţi ani!
_

@Dnă Violeta, ♥♥♥. La mulţi ani!
0
07-01-2012, ora 17:19
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
La multi ani, dragii mei, Nick, Gregory si celor care mai tranzitati acest topic !

2012, sa va aduca multa sanatate, pace si bucurii duhovnicesti de la Dumnezeu si Maica Domnului!!


Cu drag, Viol3ta
0
07-01-2012, ora 17:31
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Nick-sor drag,
ai ceva recomandari pt hipertensiune, naturist, in care crezi si stii ca da rezultate?

Pupici cu lipici!
Vio
0
11-01-2012, ora 15:53
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Salutare tuturor, şi un călduros "La mulţi ani !", tuturor, cu ocazia intrării în proaspătul an 2012 ! Amin, doamnă Violeta. Să ne ajute Bunul Dumnezeu să trecem cu bine şi peste acest an.
Ieri, umblând pe la mine prin oraş, m-am oprit la una dintre farmacii, şi am luat şi o revistă care se numeşte "Calea naturistă". Acolo am găsit destul de multe informaţii utile, printre care şi următorul citat, aflat în legătură cu subiectul deschis, şi pe care vroiam să-l împărtăşesc şi cu voi. Titlul mini-articolului se numeşte "Sacroterapia", şi sună cam aşa: "Sentimentul legăturii cu Dumnezeu dă sens vieţii noastre. Iar rugăciunea este mijlocul principal de comunicare cu divinitatea. Să nu ne sfiim să ne rugăm atunci când suntem bolnavi şi să mulţumim pentru toate binefacerile de care avem parte. Apoi, putem merge la biserică... ; bisericile ascund o pace şi o atmosferă spirituală pe care nu le regăseşti în altă parte. Vei pleca de acolo cu un alt înţeles al vieţii" (Florin Mitocaru, medic specialist medicină internă).
O zi însorită ! :)
0
11-01-2012, ora 16:08
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Tot în revista cu pricina am primit şi următorul sfat: dacă tămâiem casa în fiecare zi, sistemul nostru imunitar se va întări. Frumos şi interesant lucru. :)
0
11-01-2012, ora 19:23
colonelu1
Nu este medic/terapeut
colonelu1
multumesc mult acest blog pentru mine este ca un duhovnic si cine l-a scris marire lui si dumnezeu sa-i ajute eu am problme psihice atacuri de panica depersonalizare ma linistit
7
22-01-2012, ora 05:26
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Stimată dnă viol3ta, pentru tratarea hipertensiunii este foarte bun produsul naturist ' Reglator al tensiunii ', de la Dacia Plant (v-am expediat un link prin mesaj privat). Produsul se administrează conform instrucţiunilor menţionate în prospectul însoţitor!
Mulţumesc mult pentru urări. La mulţi ani cu roade pentru mântuirea sufletului vă doresc!
Numai bine,
Mr. Nick
_
Gregory, ♥♥♥. Numai bine!
Stimate drule/dle colonelu1, mă bucur nespus de mult că acest topic v-a liniştit. Slavă Domnului!
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, lumină, răbdare, iubire, credinţă şi tot ce mai aveţi nevoie pentru a vă trăi viaţa de pe pământ în mod bineplăcut Lui, având ca finalitate mântuirea sufletului dv. deosebit de preţios. Amin.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
04-03-2012, ora 11:07
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Ce mai face Nick cel drag, n-a mai scris nimic pe aici..?

O primavara frumoasa si linistita va doreste Viol3ta!
0
06-03-2012, ora 09:46
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Sărut mâna şi bine v-am regăsit. Vă mulţumesc pentru urare. O primăvară cu numeroase bucurii doresc şi eu tuturor. :)
6
26-03-2012, ora 22:05
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Stimată dnă viol3ta, ce mai fac? oh, bine, mulţumesc pentru întrebare. Sper că şi dv. şi fiica dv. sunteţi okay.
Vă urez amândurora un sincer şi un călduros 'la mulţi ani' cu ocazia zilei de 8 martie (cu enorm de multă întârziere!). Dumnezeu să vă binecuvânteze sanctuarele iubirii, luminii, armoniei şi vieţii, adică inimile, sufletele, minţile şi trupurile dv., cu tot ce au ele nevoie pentru a exista şi persista în curăţie, sănătate şi bunăstare. Vă iubesc ♥
Să aveţi o noapte odihnitoare, într-o primăvară frumoasă!
Mulţumesc pentru urare.
Sărută şi îmbrăţişează inimile şi sufletele dv.,
Mr. Nick
_

Salve!
Gregory, mulţumim pentru urare. Şi noi, toţi cei care am activat şi continuăm să activăm în cadrul acestui topic, îţi dorim o primăvară cu toate cele bune pentru trup, minte şi suflet ;)
Sărută lumina din sufletul tău şi iubirea din inima ta,
Mr. Nick
0
30-03-2012, ora 21:32
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Am iesit in antampinarea luminii tale, Nicksor!
Suntem bine Nikysor, multumesc Lui Dumnezeu, si tie mereu! Fetitza, nu prea s-a tinut de tratament, s-a dat cu Clearogen din joi in Pasti, ca n-a terminat nici primul set, dar s-a mai rezolvat... trebuie sa stau cu batul in mana..
Iti multumesc pentru urari, ii multumesc si lui Gregory, va pup si va iubesc!! Nu's tarzii niciodata, sunt binevenite oricand mai ales cand vin de la cei dragi, din inimi sincere, calde, diatre si pure. ajung la destinatie atingandu-si scopul !

Oare ce topic avem?! psihoterapie pentru trup si suflet!! Ce frumos!

Fac bine la suflet cuvintele tale frumoase ca sufletul tau!

Dumnezeu sa va binecuvanteze mereu !
Cu drag Vio
0
30-03-2012, ora 21:39
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
'Daca ai sufletul imbracat in haina iubirii de arginti, atunci vino imbracat cu alta haina. Dezbraca haina cu care esti imbracat, nu cauta sa te ascunzi! Dezbraca haina desfranarii si a necuratiei si imbraca-te cu haina cu totul luminata a cumpatarii! Te sfatuiesc sa faci asta inainte de a veni IIsus, Mirele sufletelor, si de a se uita la haine. Ai destula vreme. Ai 40 de zile de pocainta. Ai timp indelungat si potrivit ca sa te dezbraci, sa te speli, sa te imbraci si sa intri' Sf Chiril al Ierusalimului, Cateheze batismale
0
05-04-2012, ora 17:15
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Buna ziua! Ce mai faceti? Cum sunteti, dragii mei? D-le Nick, ma aflu intr-o situatie un pic "diferita" pentru mine si nu stiu cum sa procedez... Sper din suflet, sa aveti timp sa-mi oferiti un sfat. O persoana din preajma mea, doreste sa-si schimbe religia, din ortodoxa, in penticostala, dar este foarte confuza. Nu are motive "grele" nici in a-si schimba religia, nici in a ramane la religia in care s-a nascut. Persoana respectiva spune ca se simte mai bine cand merge la Biserica Penticostala si se simte mai aproape de Dumnezeu. Dar totusi, nu e convinsa. Mi-a cerut un sfat, dar nu am stiut ce sa-i spun. Eu personal, nu sunt de acord cu schimbarea religiei. Eu merg pe considerentul ca "fiecare, in chemarea in care a fost chemat, in aceasta sa ramana". Ce ma sfatuiti d-le Nick? Cum pot sa o ajut? Va multumesc mult pentru timpul acordat! Dumnezeu sa va binecuvanteze! Cu respect si prietenie, Tamanna!
6
07-04-2012, ora 04:33
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
@viol3ta, ♥♥♥.
Sărut fruntea dv.
_

Sărut mâna!
@Tamanna, dăruiţi-i persoanei respective următoarele cuvinte. Spuneţi-i exact aşa: După cum soarele răsare roşu şi apune tot roşu, tot aşa şi tu/dv., dacă te-ai/v-aţi născut ortodox(ă), trebuie să mori/muriţi tot ortodox(ă).
Atât să-i spuneţi, nimic mai mult, de vreo maxim 3 ori, în aceeaşi zi sau în zile diferite. Şi rugaţi-vă mult pentru acea persoană, ca să atrageţi asupra ei harul lui Dumnezeu, har care-o poate ajuta să ia decizia corectă.
Numai bine! ♥♥♥.

Paşti fericit tuturor, în lumină, iubire, armonie şi cumpătare, cu Dumnezeu omniprezent în minte, suflet şi inimă ♥♥♥.
Vă îmbrăţişează,
Mr. Nick
0
08-04-2012, ora 16:04
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Multumesc frumos d-le Nick. Va voi urma sfatul. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Cu respect si prietenie, Tamanna!
0
15-04-2012, ora 17:25
viol3ta
Nu este medic/terapeut
viol3ta
Va doresc un Paste plin de lumina si binecuvantari!
Dumnezeu sa va cerceteze cu multe bucurii si impliniri sufletesti!
Fie ca din nou cu acest prilej al Sfintelor Paste sa ne rededicam cu totii cu mintea, cugetul si sufletul credintei mintuitoare in Iisus Hristos, Mintuitorul Lumii!


Cu credinta si confidenta : Hristos a inviat !
Viol3ta
5
17-04-2012, ora 13:57
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos a înviat!

@Tamanna, cu multă şi deosebită plăcere v-am oferit sfatul. Mulţumesc pentru binecuvântare ♥♥♥. Sărut sufletul dv.
@Viol3ta, ♥♥♥. Adevărat a înviat, iubitul nostru Hristos. Mângâi mintea dv. scăldată în cuvântul lui Dumnezeu.
Numai bine, tuturor. Să aveţi o săptămână luminată frumoasă. Paşti fericit!
1
17-04-2012, ora 14:36
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Adevarat a inviat!

D-le Nick, tin sa multumesc in primul rand Bunului Dumnezeu pentru ca a luminat mintea acelei persoane, iar in al doilea rand dvs deoarece m-ati sfatuit si am urmat intocmai sfatul dvs. In seara dinaintea Invierii, eu am vorbit cu acea persoana si mi-a marturisit ca s-a gandit mai bine si nu vrea sa faca acest pas. Inchipuiti-va ce bucurie am simtit in acel moment. Slavit sa fie Dumnezeu, iar dvs fiti binecuvantat! De ceva timp ma tot intreb, cum pot sa-mi dau seama care este Voia Lui Dumnezeu? Cum poate un om sa mosteneasca Imparatia Lui Dumnezeu? V-as fi profund recunoscatoare daca m-ati ajuta sa gasesc raspunsurile la aceste intrebari.
Sa fiti fericiti! Hristos a Inviat! Dumnezeu sa va binecuvanteze d-na Viol3ta si d-le Nick! Cu respect si prietenie, Tamanna!
0
19-04-2012, ora 15:25
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Hristos a Inviat!

Dragilor in primul rand trebuie sa va marturisesc ca citesc acest forum de ceva vreme si niciunde ca aici nu am gasit oameni saritori, oameni care stiu sa ajute, sa se implice... oameni de omenie:)

Personal cu credinta si cu Dumnezeu sunt cam certata, adica cred in Dumnezeu avem o " relatie speciala" (sa pun ghilimele sa nu credeti ca sunt luata pe ulei) insa ma oftica asa numita institutie numita Biserica, nu cred in oamenii care o conduc, care o slujesc. Dumnzeu este cel mai bun sfatuitor, il recunosc, il simt... dar nu prin altii si prin propria perceptie si simtire. Daca este sa simt ceva prin altii, acord mai multe credite psihologilor si nu preotilor. Acum poate ma intelegeti de ce sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la psiholog, este o second opinion, nimic nu ti se impune, nimeni nu de critica ci doar ajuti sa te cunosti mai bine pe tine insuti si prin tine sa iti dai seama de Puterea si Existenta lui Dumnezeu. Sper ca sarbatorile de Paste v-au adus numai bucurii, linistite si impacare? Iar eu va doresc ca aceste simtaminte sa dainuie in sufletele voastre acum, anul acest si pururea. (cand despre psiholog cel mai lesne de gasit sunt pe topexperti.ro - opiniile celorlalti dar si propriile convingeri va vor ajuta ca remediati o situatie critica si sa reintr
Adaugă un comentariu / răspuns
617 comentarii 1 2 ..... 192021 Înainte ›

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Ședințele de psihoterapie sunt mai eficiente dimineața
 • Dezvoltarea toleranței la anxietate - cheia în reducerea simptomelor tulburării obsesiv-compulsive
 • Identificarea punctelor forte și a celor slabe ale psihoterapeuților și utilizarea lor ar putea îmbunătății rezultatele pacienților
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.