Putin ajutor daca se poate, va rog. un fel de pata de culoare alba pe penis

14-09-2015
apocalipsa44
Nu este medic/terapeut
apocalipsa44
Salut. Mi-a aparut ceva pe capul penisului la baza in partea stanga si se raspandeste si spre dreapta. Este un fel de pata de culoare alba, este foarte putin umflata partea in care se afla chestia asta si cateodata provoaca si mancarimi. Spune-ti va rog ce e si cum se trateaza. Va multumesc din suflet!
3 comentarii
0
14-09-2015, ora 17:58
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Descrierea nu este foarte utila... ar intra in discutie o balanita xerotica obliteranta, vitiligo, candidoza sau leucoplazie sau poate altele. Deoarece tratamentele si urmarirea sunt complet diferite este necesar sa va vada un dermatolog pentru a vi se stabili un diagnostic.
0
15-09-2015, ora 22:54
Oanamv
Nu este medic/terapeut
Oanamv
Buna seara! Dupa un contact sexual neprotejat, in iulie cu iubitul meu, mi-a aparut pe labia mica spre interior o bubita (o umflatura) alba care nu ma mananca, nu ma doare. Problema e ca din iulie pana acum aceasta s-a mai extins, am fost la 2 dr ginecologi, unu nu m-a bagat in seama si mi-a dat tratament pt altceva iar cel de al 2 lea mi-a zis ca este condilom si m-a cauterizat, mi-a luat pt pap si pt tipajul hpv.
Acum cand zona se vindeca, exact langa este tot aceiasi bubita alba dar mai mica; e posibil sa fie vreo ciuperca si nu condilom sau nu a cauterizat bine zona?? Se poate confunda cu altceva aceste condiloame?
As putea sa merg la dermato pentru o a 2a parere? Tind sa cred ca dr s-a grabit cauterizandu-ma ca am citit ca sunt tot felul de creme si solutii pt a scapa de aceste condiloame sau cel putin trebuia sa astepte rezultatul analizelor ca sa vada exact despre ce e vorba.
0
16-09-2015, ora 18:59
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Puteti sa mai cereti o parere la derma.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •