recuperare dupa fractura de tibie

28-09-2011
radunrosu
Nu este medic/terapeut
radunrosu
Buna seara,

In urma cu 6 luni am fost operat la piciorul drept, avand ca diagnostic fractura de tibie cominutiva, iar dupa 5 luni de la operatie mi-au fost scoase 2 din 3 suruburi pentru dinamizare. Este normal ca dupa atata timp sa mai ma doara? chiar se si umfla piciorul daca stau mai mult in picioare. In momentul de fata, ma deplasez cu ajutorul unei carje. Considerati ca ar fi oportun sa iau vitamine sau calciu pt a stimula depunerea de claciu in zona fracturii ?

multumes!
5 comentarii
0
28-09-2011, ora 22:00
Asirisa
Nu este medic/terapeut
Asirisa
Calciu nu te ajuta, dimpotriva ! Nici vitaminele. Problema este infectia si lipsa de remedii naturiste care sa impiedice infectia si sa ajute la refaceres tesutului si a osului. Mergi maine la o farmacie homeopata si cumpare remediile astea (un tub costa 6 lei).
Arnica CH9 - sugi cate o granula de 3 ori pe zi pana dispare inflamatia
Symphytum CH9 - sugi cate o granula de 3 ori pe zi pana s-a sudat osul.
Farmacista o sa-ti spuna poate sa iei 5 granule in loc de una, dar e doar risipa. Cantitatea nu conteaza (Ele nu stiu prea bine, ca asa au fost invatate)
0
28-09-2011, ora 22:57
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
asirisa daca nu reusiti sa spuneti ceva care sa ajute pacientul macar sa-l nu duceti in eroare.
calciul nu accelereaza viteza vindecarii insa "dimpotriva"??? la ce va referiti, calciul ar fi daunator? sau vitaminele ar fi daunatoare? revolutionati stiinta medicala. cine a vorbit despre infectie, pacientul nu a zis ca ar avea infectie, daca ar avea tratamentul propus de DVS ar fi total aiurea.
arnica montana, pe care DVS il propuneti contine ceva substante antiinflamatoare insa acestea cum ar ajuta vindecarea osoasa?
Symphytum officinale este grav hepatotoxic, este contraindicata folosirea lui pe cale orala, eventual se poate folosi local insa in nici un caz ca tableta
0
28-09-2011, ora 23:59
Asirisa
Nu este medic/terapeut
Asirisa
Carbonatul de calciul este o substanta foarte casanta si fragila. Oasele nu sunt din calciu ci din fosfat de calciu si fluorat de calciu sau silicat de calciu. Carbonatul de calciu dat de medici este neasimilabil si de nefolos pt. oase. Orice biolog stie asta. Chiar daca ar fi asimilabil, orice biolog stie ca surplusul de calciu face oasele fragile. Ca doar calciul in sine nu are nici o rezistenta. Rade varul de pe pereti sa vezi cat de tare este.
Eu vorbesc ca specialist in domeniu. Voi ca papagali ai medicinii nestuiutoare care v-a ametit gandirea.
Mai informeata-te frate.
Remediile homeopate in dilutia CH9 au o dilutie de 1:1000000000000000000, poate contin 2-3 molecule din planta cu acelasi nume.Intreaba orice farmacista si o sa vezi ce prostii debitezi cu hepatoxicitatea ta. Remediile astea sunt folosite de 200 de ani cu succes la asa ceva, spre deosebire de antobioticele si medicamentele date acestui pacient si care nu l-au ajutata pana acum. Altfel nu ar fi nevoit sa intre pe forumuri sa ceara sfaturi.
Ajuta-l tu daca esti atat de destept.
0
30-09-2011, ora 12:54
meryiob
Nu este medic/terapeut
meryiob
OSTEOCICATRAT Gel 50g
Osteoreparator, antiinflamator şi rubefiant
Compoziţie:
Tinctură de Symphytum officinale (tătăneasă).. 25 g
Tinctură de Chelidonium majus (rostopască)... 25 g
Mentol.. 1 g
Camfor. 0, 8 g
Excipient (Natrosol, Nipagin, glicerină, propilenglicol, hidroxid de sodiu, apă deionizată) ad... 100 g
Acţiune:
Tătăneasa, prin componenta sa de bază - alantoina -, are proprietăţi cicatrizante, emoliente, anti-iritative şi keratolitice. Alantoina este un agent non-toxic, fiind utilizată cu succes în produse dermatologice, cosmetice şi veterinare; stimulează proliferarea celulară şi formarea de ţesut nou, sănătos; are un efect keratolitic pronunţat şi o puternică acţiune emolientă, acţionând ca un agent chimic de îndepărtare a debriurilor celulare necrozate şi de curăţare a locului de aplicare.
Contribuie la refacerea rapidă a calusului osos şi are acţiune antiinflamatorie la nivelul articulaţiilor.
Efectul alantoinei se manifestă şi la concentraţii scăzute (0, 1 - 2%).
Rostopasca are ca şi componentă de bază chelidonina - un benzofenantridinderivat, cu acţiune similare cu cea a morfinei. Are efect sedativ, analgezic, spasmolitic şi citostatic.
Camforul şi mentolul au un efect uşor rubefiant şi de răcorire a zonei de aplicare.
Compoziţia excipientului (baza de gel) asigură o penetrare eficientă a produsului în piele, permiţând manifestarea rapidă a acţiunii acestuia.

Indicaţii:
Este recomandat în:
afecţiuni articulare: - entorse, luxaţii, dureri articulare, reumatism articular.
fracturi (accelerează formarea calusului osos).
reducerea exostozelor
0
30-09-2011, ora 17:33
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
stimati homeopati va rog sa citati un studiu de clasa evidence based level 1 care sa ateste cele spuse, altfel tot cea ce spuneti sunt numai confabulatii si duceti cu ele in eroare oamenii creduli, in lumea civilizata persoanele ca voi sunt numite sarlatani
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul