Rezectia apicala

29-12-2021
myhaela39
Nu este medic/terapeut
myhaela39
buna seara
am facut rezectie apicala la un dinte, acum sapte ani.am avut dureri groaznice doua saptamani si de atunci ma tot doare.
ieri am facut din nou radiografie si se vede la radacina dintelui un cerculet negru cam de 0, 2 mm diametru.
In luna septembrie am fost nevoita sa schimb lucrarea dentara si atunci mi s a extras dintele, la radacina caruia am avut granulomul.Toate bune si frumoase, s a vindecat dupa extractie, nu am avut nici un fel de dureri, mi se parea ca visez(dupa ce 7 ani aveam dureri din doua in doua luni, tratam cu antibiotic)apoi am facut o lucrare noua, metal si fatete de portelan.
Dar, au inceput durerile, se inflameaza si gingia, chiar in dreptul locului unde am avut dintele la care s a facut rezectia..Durerile se intind inspre ochi, nas, parca ma doare tot scheletul capului.
va rog frumos, sa-mi spuneti, daca este necesara alta operatie sau se poate trata cu medicamente.

multumesc frumos
1 comentarii
0
02-01-2022, ora 14:50
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, daca aveti ceva radiografie dentara imi puteti trimite pe dr_alinadragomir@yahoo.com. Datele dumneavoastra nu sunt clare... ati spus ca in septembrie vi s-a scos radacina, dar ''ieri'' ati facut radiografia la nivelul dintelui problema... daca s-a scos in septembrie, inseamna ca problema este multidentara, in locul extractiei din septembrie ma astept sa fie vindecata zona. Puteti incerca sa uploadati si aici pe forum radiografiile sau pe mail, pentru a intelege mai bine situatia. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rezecție apicală - ghidul pacientului (ce trebuie să știi)
  •