REZONANTA MAGNETICA CREIR, ENCEFAL PLUS ANGIO
Buna ziua
Am facut rezonanta magnetica creier si encefal
Dar in Italia.
As dori ceva lamuriri referitor la rezultat, prima de a merge la neurolog
pt.ca mai dureaza ceva timp pana atunci
Asa functioneaza in Italia lucrurile.
Incerc sa traduc cum pot mai bine rezultatul.
STUDIUL RM encefal a fost facut in trei planuri cu tehnica Spin-Echo.Fast Spin-Echo si inversion recovery, ponderate in T1, DP, T2
Se observa o alterare al semnalului caracterizata de hipertensita T2-dipendente de recunoscut in partea temporala, expresie de cauza hematoma.
Nu se observa nici o alta alterare a intensitatii semnalului encefalic nici in zona subtentoriale.
Structura liniei mediane in linee(asse)
Sistemul ventricular e la locul lui, simetric si cu dimensiuni normale
Normala e si structura cisterne peri axiale
Simetrica reprezentare (solchi) ale convexitatii cerebrale, care sunt de dimensiuni normale.
Se semnaleaza hipertrofia turbinati de stanga si a mucoasei celulelor etmoidali.
Se semnaleaza calibru redus al sectorului 1 a arterei cerebrale anteriore dreapta si a arterei cerebrale posterioara omolaterala.???
In regula calibrul si intensitatea semnalului de flux ale partilor ce au mai ramas din ambii emisistemi carotidei.
Sper ca am tradus binisor ceea ce scria pe rezultat
Astept cu ardoare raspunsul dumneavoastra
Am facut rezonanta magnetica creier si encefal
Dar in Italia.
As dori ceva lamuriri referitor la rezultat, prima de a merge la neurolog
pt.ca mai dureaza ceva timp pana atunci
Asa functioneaza in Italia lucrurile.
Incerc sa traduc cum pot mai bine rezultatul.
STUDIUL RM encefal a fost facut in trei planuri cu tehnica Spin-Echo.Fast Spin-Echo si inversion recovery, ponderate in T1, DP, T2
Se observa o alterare al semnalului caracterizata de hipertensita T2-dipendente de recunoscut in partea temporala, expresie de cauza hematoma.
Nu se observa nici o alta alterare a intensitatii semnalului encefalic nici in zona subtentoriale.
Structura liniei mediane in linee(asse)
Sistemul ventricular e la locul lui, simetric si cu dimensiuni normale
Normala e si structura cisterne peri axiale
Simetrica reprezentare (solchi) ale convexitatii cerebrale, care sunt de dimensiuni normale.
Se semnaleaza hipertrofia turbinati de stanga si a mucoasei celulelor etmoidali.
Se semnaleaza calibru redus al sectorului 1 a arterei cerebrale anteriore dreapta si a arterei cerebrale posterioara omolaterala.???
In regula calibrul si intensitatea semnalului de flux ale partilor ce au mai ramas din ambii emisistemi carotidei.
Sper ca am tradus binisor ceea ce scria pe rezultat
Astept cu ardoare raspunsul dumneavoastra
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi