Pilula Escapelle

Buna! As vrea o parere. Am luat pilula de a doua zi Escapelle de doua ori intr-o saptamana la un interval de doua zile. Am facut o prostie, stiu. As dori sa stiu daca trebuie sa ma ingrijorez de aparitia unei sarcini, eu avand si ovare micropolichistice... va multumesc.
2 comentarii

Buna ziua,
pentru confirmarea sau infirmarea unei posibile sarcini va recomandam sa efectuati o ecografie si un test de sange BetaHcg (testul se pozitiveaza in 10 zile de la contactul sexual daca exista o sarcina), testul din farmacie va iesi fals datorita administrarii de Escapelle. Va recomandam sa consultati un medic de specialitate de planificare familiala pentru a alege o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. dupa ce confirmati ca nu sunteti insarcinata
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
pentru confirmarea sau infirmarea unei posibile sarcini va recomandam sa efectuati o ecografie si un test de sange BetaHcg (testul se pozitiveaza in 10 zile de la contactul sexual daca exista o sarcina), testul din farmacie va iesi fals datorita administrarii de Escapelle. Va recomandam sa consultati un medic de specialitate de planificare familiala pentru a alege o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. dupa ce confirmati ca nu sunteti insarcinata
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.

Daca contactele sexuale au fost pe data de 11 si 13 mai iar eu am efectuat testul de progesteron pe 16 mai(in a 21-a zi a menstruatiei), acesta iesind 0, 38, din asta rezulta ca nu am avut ovulatie, nu? Deci nu am cum sa fiu insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
- 0Pilula de a doua zi - nici un simptom
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 5nume pilula de a doua zi...
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 3Pilula de a doua zi
- 2Urgent! Escapelle
- 1Escapelle
- 0Escapelle
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 0Sansele unei sarcini
- 1Escapelle
- 2Postinor
- 0Escapelle la 24 h
- 1Escapelle, dar nu sunt in perioada fertila..
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 1Va rog sa ma ajutați nu știu dacă sunt însărcinată sau nu
- 1Postinor și menstrautia
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: