Sarcina?
Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 8Sarcina?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 40e insarcinata?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 3sunt gravida sau nu?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 15sunt gravida ?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 40oare sunt insarcinata?
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 4Ovarita chistica?
- 1Posibila sarcina?
- 0Pot rămâne gravida?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: