Sarcina?
Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreun risc de a ramine insarcinata?
- 12Mica sangerare
- 8Sarcina?
- 6sunt insarcinata?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 0dereglari menstruale
- 1Pot fi insarcinata?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 1insarcinata?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Sarcina sau nu
- 0Imi doresc un copilas! Credeti ca as putea fi insarcinata??
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 9Posibilă sarcină ?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: