Sarcina?
Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare sunt insarcinata?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 6insarcinata fara penetrare?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 12Pastila de a doua zi
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 9pot ramane insarcinata?
- 5sarcina sau nu?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 0sunt insarcinata?
- 0insarcinata sau nu?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 1Secreții cu sânge si dureri abdominale
- 0Dereglare hormonală?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: