Sarcina?
Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglari menstruale
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 373postinor2
- 9Jocuri erotice in cada
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4dereglare!
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 1Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 1sunt insarcinata?
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 1Sarcina?
- 0secretie roz
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 1Secreții cu sânge si dureri abdominale
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 0Menstruație neregulata
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: