Sarcina?
Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani.de la ultimul ciclu din decembrie le'am oprit timp de o luna...in ian cam cu cateva zile inainte sa imi vina am avut contact sexual neprotejat, nu a 'terminat' in mine dar dupa aia la scurt timp a mai urmat o partida:D
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
mi'a intarziat o saptamana.mi'a' venit pe 23ian (am inceput din nou pastilele Logest, si nu am mai avut nici un contact sexual ) intai au fost scurgeri maronii, apoi mi'a curs vreo 4 zile dar in cantitati mai mici fata decat de obicei...cam pe 28 nu mi'a mai curs mai deloc...dar au continuat si inca sunt prezente si acum mici scurgeri maronii rosietice...si suntem in 2feb. ce se intampla?sunt cam stresata...e din cauza asta?e sarcina?e o dereglare din cauza pastilelor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglari menstruale
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 1dereglari escapelle
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 0Risc de sarcina?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 0Sarcina sau nu?
- 0Sunt insarcinata?
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 1sunt gravida?
- 5Rezultate hcg
- 0Dereglare hormonală?
- 0Valori beta hcg
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: