Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?

03-12-2012
gheorghe154
Nu este medic/terapeut
gheorghe154
Ajutatima si pe mine va rog sa inteleg ceva. Imi este foarte jena sa va spun povestea mea dar sant foarte disperat
In urma cu 3 luni am avut o tentativa de a face sex cu vecina de vizavi de usa care bine inteles ca este si maritata, dar inainte de a baga penisul in vagin am ejaculat exact in bikinii ei exact in zona in care ii sta la pasarica. Suparat ca nu am putut sa duc treaba pana la sfarsit mi-am cerut scuze si am zis ca o sa incercam alta data fugand repede la baie sa ma spal si ia repede si-a aruncat bikinii la spalat in cosul cu rufe murdare. De atunci nu am mai avut nici o intalnire, pana in urma cu doua zile cand imi zice ca este insarcinata si nu stie cum pentru ca ea si cu sotul ei fac sex protejajat cu prezervativ tot timpul. Se poate sa fii ramas insarcinata de cand am avut tentativa aceea nereusita, sa nu se fii spalat bighinii cum trebuie de eperma in masina de spalat si cand ia luat din nou pe ia sa intre in contact cu pasarica siiiii mai departe sa fie insarcinata de la mine. Mentionez inca o data ca nu am apucat sa introduc penisul in vaginul ei si totusi sa se fii intamplat din cauzaa spermei de pe bikini.

VA ROG MULT DE TOT AJUTATIMA CU UN RASPUNS.
6 comentarii
0
03-12-2012, ora 11:46
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Daca a spalat bikini nu are cum sa fi ramas sperma pe ei mai ales daca i-a spalat in masina de spalat. Chiar daca se protejeaza cu prezervativ acesta se poate rupe in timpul actului sexual. Eu am patito de vreo 3 ori. Atata timp cat nu ai ejucat in vagin iar chilotii murdari i-a dat jos atunci pe loc, sunt de parere ca nu avea cum sa ramana insarcinata cu tine. Poate vrea sa te incalte cu un copil sau cu un avort.eu zic sa stai de vorba cu dansa si sa nu te lasi dus de nas. Singura problema esteesti sigur ca nu ai terminat nimic in ea? Daca nu, atunci este exclus sa fi ramas cu tine.
0
03-12-2012, ora 11:56
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Daca ies tripleti, sunt ai tai, daca nu, ai scapat.
Pe bune, crezi ca spermatozoizii sunt neam cu Gabriela Szabo si au alergat cu viteza luminii spre ovul si l-au fecundat?Hai mai, nu-mi spune ca tu crezi si in Mos Craciun!!!
0
03-12-2012, ora 14:46
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
chiar am ras la rasp tau bestyutza...cel mai tare rasp...iar in leg cu mesajul postat de gheorghe...nu stiu de ce va mai incepeti viata sexuala, vorba aia, daca nu stiti nici cu ce se mananca...sincer, ti-ai produs un stres singur nu mai bine stateai in banca ta, face-ai o manuala si nici nu deveneai tata fara voia ta in plus ce fel de barbat esti daca tu ai ejaculat inainte sa incepi treaba...cred ca mai bine ast sa te maturizezi si in plus lasa femeile maritate deoparte, te strici cu ele
0
03-12-2012, ora 15:31
TheDuchess
Nu este medic/terapeut
TheDuchess
Stimate domn,

Personal consider ca nu e posibil ceea ce spuneti dumneavoastra. In primul si in primul rand, sperma se usuca la un moment dat. In momentul in care aceasta s-a uscat, spermatozoizii sunt morti si nu ii poti invia nici macar daca uzi lichidul spermatic iarasi.

Nu e chiar asa de usor sa ajunga si un spermatozoid sa fecundeze ovulul, sunt foarte multe obstacole pe care le trece si raman foarte putini capabili sa ajunga la ovule, restul sunt eliminati.

Sugerez sa nu mai fiti ingrijorat. Eventual, in conditiile in care vecina nu v-a aratat testul de sarcina, eu zic sa o rugati sa-l repete de fata cu dumneavoastra. Sa nu fie cu suparare sfatul acesta, dar mi-a trecut prin minte si posibilitatea unei glume.

Inca ceva, doamna e sigura ca nu e sotul dumneaei tatal? Prezervativele se pot rupe si ele.

Mult noroc!
0
03-12-2012, ora 19:39
gheorghe154
Nu este medic/terapeut
gheorghe154
Va multumesc frumos pentru raspunsurile date. Mi-am mai revenit dupa ce am citit toate raspunsurile. Eu defapt am ramas socat cand mia zis ca ei fac sex protejati cu prezervativ si atunciii ce sa mai zic mai imi si zice dupa trei luni.. Pe bune si eu eram constient ca nu se poate sa ramana insarcinata doar ca naaa imi faceam griji foarte mari ca poate ei rezista la umezeala si naa ce sa zic mia fost destul de frica si eram foarte stresat cu greu miam facut si curaj sa scriu.Dar imi cer scuze si credetima ca pana atunci nu mi sa mai intamplat sa ejaculez inainte de a incape actul sexual dar poate de frica sau cine stie. Oricum va multumesc frumos pentru raspuns. Dar ca fapt divers care este durata de viata sau cat timp ramane fertil un spematozoid inafara sau intrun spatiu umed ?????????????
Va multumesc oricum pentru ca ati fost de mare ajutor.
1
04-12-2012, ora 23:00
TheDuchess
Nu este medic/terapeut
TheDuchess
Din cate stiu eu, undeva intre 8 si 60 de minute, spermatozoizii sunt vii.[ Desigur, aici am gasit diferite informatii, dar cea mai veridica mi se pare aceasta, de o ora, in mediul exterior.] Dupa uscare, acestia mor.
In concluzie, cand sperma s-a uscat, nu mai exista nicio problema. Acum probabil depinde de mai multi factori.

In mediu propice, si anume in interiorul unei femei, spermatozoizii traiesc, din cate m-am documentat si eu, undeva la opt zile. [Desigur, sunt eliminati si de globulele albe, care ii considera intrusi, astfel ca foarte putini ajung la ovul si doar unul are sansa sa-l fecundeze].



P.s. : in legatura cu problema postata de dvs., am mai citit putin si este destul de improbabil ca doamna sa fie insarcinata cu dvs, daca ati ejaculat pe lenjerie si nu in dumneaei. Sperma e proiectata in vagin si mai departe in momentul in care ejaculezi in interior, deci stati fara griji !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Viața sexuală la vârsta a treia
  • Sunt însărcinată?
  • Meta-analiză: Sexul înainte de o competiție sportivă nu afectează negativ performanța
  • Sex vs. Gen - Care e diferența dintre cei doi termeni?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •