este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
buna seara, am si eu o intrebare legata de sarcina:este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida? volumul sanilor s-a marit foarte mult plus stari de greata.?? va multumesc
7 comentarii
stiu ca exista ciclu peste sarcina, insa cantitatea e mai mica decat a menstruatiei si culoarea e putin maronie
pai.in primul rand cel mai sigur e sa-ti faci un test, poti sa t gandesti si daca ai intretinut relatii in zilele 13-17 ale ciclului menstrual. Raspunsul e da.pot sa apara sangerari mici si mai inchise la culoare
buna...din cate am citit eu...ai toate sansele sa fii...
Cred ca stiu totul despre simptome...dar altceva...nimic...din pacate..:((
Cred ca stiu totul despre simptome...dar altceva...nimic...din pacate..:((
intrebarea asta cu menstrautiile mi-am pus- o si eu de foarte multe ori...nu pot sa-ti zic nimic sigur.
insa problema cu sanii ar fi un semn destul de clar ca esti insarcinata.cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina!
insa problema cu sanii ar fi un semn destul de clar ca esti insarcinata.cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina!
va multumesc foarte mult ca sunteti alaturi de mine.ar fi minunat sa fiu insarcinata.cat despre teste...nu stiu ce sa zic am facut cateva dar cica nu-s.va pup.
pana la urma ai aflat ceva?:)
testele erau gresite?
testele erau gresite?
eu am luat pastila de a doua zi da de fapt le-am luat pe amandoua de odata e posibil sa nu isi fak efectul si sa fiu insarcinata??????
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot ramane insarcinata?
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 3contact intravaginal !
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 4sunt insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 2Sunt insarcinata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 20voi ramane insarcinata?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 19însărcinată?
- 1Insarcinata sau nu?
- 0Simptome de greata si dureri de burta.
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: