este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?

buna seara, am si eu o intrebare legata de sarcina:este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida? volumul sanilor s-a marit foarte mult plus stari de greata.?? va multumesc
7 comentarii

stiu ca exista ciclu peste sarcina, insa cantitatea e mai mica decat a menstruatiei si culoarea e putin maronie

pai.in primul rand cel mai sigur e sa-ti faci un test, poti sa t gandesti si daca ai intretinut relatii in zilele 13-17 ale ciclului menstrual. Raspunsul e da.pot sa apara sangerari mici si mai inchise la culoare

buna...din cate am citit eu...ai toate sansele sa fii...
Cred ca stiu totul despre simptome...dar altceva...nimic...din pacate..:((
Cred ca stiu totul despre simptome...dar altceva...nimic...din pacate..:((

intrebarea asta cu menstrautiile mi-am pus- o si eu de foarte multe ori...nu pot sa-ti zic nimic sigur.
insa problema cu sanii ar fi un semn destul de clar ca esti insarcinata.cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina!
insa problema cu sanii ar fi un semn destul de clar ca esti insarcinata.cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina!

va multumesc foarte mult ca sunteti alaturi de mine.ar fi minunat sa fiu insarcinata.cat despre teste...nu stiu ce sa zic am facut cateva dar cica nu-s.va pup.

pana la urma ai aflat ceva?:)
testele erau gresite?
testele erau gresite?

eu am luat pastila de a doua zi da de fapt le-am luat pe amandoua de odata e posibil sa nu isi fak efectul si sa fiu insarcinata??????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3ce s-a intamplat?
- 4sunt gravida?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 0Sint insarcinatà ?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1Sunt insarcinata?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 2E vorba de sarcina ?
- 7Ce as putea face?
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 4Posibilă sarcină?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: