este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
buna seara, am si eu o intrebare legata de sarcina:este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida? volumul sanilor s-a marit foarte mult plus stari de greata.?? va multumesc
7 comentarii
stiu ca exista ciclu peste sarcina, insa cantitatea e mai mica decat a menstruatiei si culoarea e putin maronie
pai.in primul rand cel mai sigur e sa-ti faci un test, poti sa t gandesti si daca ai intretinut relatii in zilele 13-17 ale ciclului menstrual. Raspunsul e da.pot sa apara sangerari mici si mai inchise la culoare
buna...din cate am citit eu...ai toate sansele sa fii...
Cred ca stiu totul despre simptome...dar altceva...nimic...din pacate..:((
Cred ca stiu totul despre simptome...dar altceva...nimic...din pacate..:((
intrebarea asta cu menstrautiile mi-am pus- o si eu de foarte multe ori...nu pot sa-ti zic nimic sigur.
insa problema cu sanii ar fi un semn destul de clar ca esti insarcinata.cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina!
insa problema cu sanii ar fi un semn destul de clar ca esti insarcinata.cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina!
va multumesc foarte mult ca sunteti alaturi de mine.ar fi minunat sa fiu insarcinata.cat despre teste...nu stiu ce sa zic am facut cateva dar cica nu-s.va pup.
pana la urma ai aflat ceva?:)
testele erau gresite?
testele erau gresite?
eu am luat pastila de a doua zi da de fapt le-am luat pe amandoua de odata e posibil sa nu isi fak efectul si sa fiu insarcinata??????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 5Mi se pare ca nu ia venit ciclul.. o fi insarcinata?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 7Sarcina sau dereglare?
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 18Sunt insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 1Posibila sarcina ?
- 0Virgina insarcinata ?
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 2Sarcina sau nu?
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: