Sarcina oprita in evolutie 6 saptamani
Am 31 ani.In urma cu 3 saptamani mai exact pe 6 decembrie am facut chiuretaj /prin aspiratie deoarece sarcina s-a oprit din evolutie.Care ar fi analizele sau investigatiile necesare pentru a preveni pe viitor o astfle de intamplare.Inainte de conceptie am fost la un consult ginecologic.Mentionez ca am un baietel de 9 ani cu care nu am avut nici un fel de probleme pe tot parcursul sarcinii.
2 comentarii
Ce varsta avea sarcina oprita in evolutie ? Materialul chiuretat nu s-a dat la analize ? Ginecologul stie cum sa te indrume ; sunt necesare testarea pentru citomegalovirus, toxoplasmoza, , Rh, analize hormonale, de imunitate si daca e necesar, teste genetice.
sarcina avea 6 saptamani.Inainte de conceptie am facut un control ginecologic si am discutat cu medicul ginecolog(cel care mi-a urmarit si prima sarcina) desprefaptul ca doresc sa raman insarcinata.Acum ca am trecut prin acest calvar sincer ma invinovatesc pentru faptul ca nu am solicitat eu astfel de analize, dansul nu mi-a spus sa fac nici un set de astfel de analize.Din cate mi-a spus va trebui o perioada de aprox 3 luni pentru refacere.Insa mai apoi voi incerca din nou, nu insa fara a face analizele mentionate.Sper ca totul sa fie bine.Multumesc pentru raspunsul d-voastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17dupa sarcina oprita in evolutie la 37 de saptamani
- 4pierdere de sarcina
- 9sarcina oprita din evolutie
- 3Sarcina oprita in evolutie
- 1cauzele sarcinii oprite din evolutie
- 3moarte fetala
- 6toxoplasma cronica reactivata... sfaturi
- 62 sarcini pierdute.. care ar fi cauza?
- 1posibil sac gestational??
- 1Interpretare buletin histopatologic- sarcina oprita in evolutie
- 2Dureri de sani dupa pierderea sarcinii
- 2Nelamuriri- sarcina oprita in evolutie
- 3Intelegere. Ce mai poate face mama acum? Cea mai mare bucurie se transforma in cea mai mare Tristețe
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
- 0Suspecta de sindrom antifosfolipidic
- 0Sunt insarcinata?
- 0Sarcina oprita din evoluție
- 1Sarcina oprita in evolutie
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: