Sarcina oprita in evolutie 6 saptamani

30-12-2011
carola
Nu este medic/terapeut
carola
Am 31 ani.In urma cu 3 saptamani mai exact pe 6 decembrie am facut chiuretaj /prin aspiratie deoarece sarcina s-a oprit din evolutie.Care ar fi analizele sau investigatiile necesare pentru a preveni pe viitor o astfle de intamplare.Inainte de conceptie am fost la un consult ginecologic.Mentionez ca am un baietel de 9 ani cu care nu am avut nici un fel de probleme pe tot parcursul sarcinii.
2 comentarii
0
31-12-2011, ora 15:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce varsta avea sarcina oprita in evolutie ? Materialul chiuretat nu s-a dat la analize ? Ginecologul stie cum sa te indrume ; sunt necesare testarea pentru citomegalovirus, toxoplasmoza, , Rh, analize hormonale, de imunitate si daca e necesar, teste genetice.
0
03-01-2012, ora 21:31
carola
Nu este medic/terapeut
carola
sarcina avea 6 saptamani.Inainte de conceptie am facut un control ginecologic si am discutat cu medicul ginecolog(cel care mi-a urmarit si prima sarcina) desprefaptul ca doresc sa raman insarcinata.Acum ca am trecut prin acest calvar sincer ma invinovatesc pentru faptul ca nu am solicitat eu astfel de analize, dansul nu mi-a spus sa fac nici un set de astfel de analize.Din cate mi-a spus va trebui o perioada de aprox 3 luni pentru refacere.Insa mai apoi voi incerca din nou, nu insa fara a face analizele mentionate.Sper ca totul sa fie bine.Multumesc pentru raspunsul d-voastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: