scurgere alba, urat mirositoare - penis
SALUT Inainte de actul sexual sau mai precis preludiul mi se antampla sa am o scurgere ca un lichid de culoare incolora (nu este alba)si nu stiu cei nu pot spune cai urat mirositoareva rog sa ma ajutati Va multumesc
SALUT Inainte de actul sexual sau mai precis preludiul mi se antampla sa am o scurgere ca un lichid de culoare incolora (nu este alba)si nu stiu cei nu pot spune cai urat mirositoareva rog sa ma ajutati Va multumesc
buna ziua. am si eu o intrebare. Am o secretie alba sa zicem urat mirositoare. nu o am de mult timp. asi dori sa-mi spuneti si mie ce pot lua pentru a disparea. va rog frumos. multumesc mult
buna ziua, de 2 zile am inceput sa am o scurgere albicioasa si f urat mirositoare, am fost la un local la un wc si mi au rasit cativa stropi pe penis in timp ce urinam, vati mai confruntat cu asemea cazuri?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ata penisului
- 18galma
- 7Ma doare cand ating penisul
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 10Crapaturi pe capul penisului
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 3infectie?
- 10despre cresterea penisului
- 5organe genitale inflamate
- 8boli genitale masculine
- 38Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 0pete maronii
- 1penis cu mancarimi
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 0Scurgeri rozalii
- 2Secretie alba pe capul penisului
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Penisul secretia albicioasa pe capul penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: