Se pot face prietenii aici?

Buna seara sunt baiat am varsta de 28 ani locuiesc in bucuresti si as vrea sa imi fac niste prietenii pe facebook sau whatssup...mentionez ca am schizo...poate pe viitor poate o sa am norocu sa imi gasesc si o prietena cu probleme...pe langa prietenii, chiar am ramas fara prietenii si tare ma simt singur, simt nevoia de socializare sa vb experiente de viata etc...cine vrea sa vb cu mine sa imi lase mesaj aici sau sa imi trimita mesaj in privat
0 comentarii
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt meteosensibila
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 34Cum afecteaza schizofrenia capacitatea intelectuala?
- 8mi-este teama ca nu ma descurc
- 12Sunt totusi destul de trista!
- 14Mi-e foarte frica, nu vreau sa sufar de schizofrenie!
- 10as dori sfatul unui medic psihiatru
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 0Schizofrenie
- 3Anxietate sau schizofrenie?
- 6Ce legatura este intre a-ti face dreptate si schizofrenie?
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 1Schizofrenie - ce parere aveti despre Doctorul Bogdan Eduard Petrachi de la Obregia?
- 20Un schizofrenic poate face urmatoarele?
- 8Tranzmitere schizofrenie pe fond psihologic??
- 10diagnosticare schizofrenie
- 7Ingrijirea persoanelor cu schizofrenie
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 5Scala Gafs.Grad accentuat.
- 8Schizofrenie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: