Senzatie de presiune in crestetul capului, ameteala stand jos, la calculator

14-03-2019
romina1234
Nu este medic/terapeut
romina1234
Buna ziua,
Acum cateva zile, de 8 martie, avand cateva zambile pe birou, am simtit initial o usoara durere de cap de la parfumul puternic, apoi la cateva ore am simtit ca ametesc stand jos si aveam impresia ca imi amorteste crestetul capului. Nu stiu daca era de la flori, a durat cateva secunde, apoi mi-am revenit, dar am ramas si in zilele urmatoare cu o usoara teama si cu aceeasi senzatie de ameteala si de cap greu. Uneori mi se pare ca mi se intampla si daca misc ochii brusc. Cand merg sau cand ies la aer nu mi se intampla si nici nu am mai avut probleme asemanatoare in trecut. Mentionez ca am 26 de ani.
Am deficit de vitamina D si am inceput sa iau suplimente de vitamina D si vitamine + minerale, dar deficit de magneziu sau calciu nu am.
Stiti care ar putea fi cauza sau ce investigatii sa fac?
Multumesc, o zi frumoasa!
1 comentarii
0
24-05-2020, ora 20:27
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Mintea reda emotia, dumneavoastra daca spuneti ca ati ramas cu teama si v-ati gandit la ceea ce ati patit, atunci automat, inconstient ati stat in frica, si din moment ce v-ati reamintit, ati retrait emotia si ati facut un mic atac de panica. Eu am trecut prin mult mai multe dureri neexplicate, si nimeni nu mi-a gasit absolut nimic... toate din cauza stresului si suprasolicitarii. Organismul functioneaza ca o masina, daca ai grija cu ce o alimentezi va merge cum trebuie, din moment ce nu respecti asta, in timp "masina" se va defecta. Incercati sa discutati cu medicul de familie, faceti cateva investigatii de rutina si daca e sa fie ceva se descopera. Daca nu, consultayi un psiholog, poate va ajută
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: