De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
Salutare, sunt elev am varsta de 16 ani si nu stiu ce as putea sa am.Totul a inceput acum o luna dupa un atac de panica am mers la spital in acel moment nu am stiut cum sa reactionez.Dupa primul atac de panica am mai facut doua dar mai usoare.Am fost la medic neurolog am facut eeg a iesit normal, la spital am facut, ecografie, oftalmologie, orl, ekg analize in sange la glanda toate bune.De la acel atac de panica ma confrunt cu ameteli usoare dureri usoare de cap rare, simt ca ceva nu e in regula cu corpul meu, insomnii.Am primit xanax de la neurolog dar l am opit pentru ca ma simteam rau.Am mers la alt neurolog si am primit un tratament mai usor ma simt putin mai bine.Am schimbat doi neurologi crezand ca ma minte, nu imi spune despre boala mea, De la acel atac de panica am o stare de frica cum sa nu lesin in orice moment sa nu am caner sau nu stiu ce tumoare la cap.De cand cu pandemia nu am iesit afara nu am avut cu cine sa comunic..Am nevoie de un sfat
Multumesc!!
Multumesc!!
3 comentarii
Buna.
Incercati psihoterapie si daca nu merge si nu faceti fata, tratament de la psihiatru.
Incercati psihoterapie si daca nu merge si nu faceti fata, tratament de la psihiatru.
Am primit asentra!
Mi la dat neurologul.
Ce as putea sa fac cand mai am simptome cum are fii amețelile?
Mi la dat neurologul.
Ce as putea sa fac cand mai am simptome cum are fii amețelile?
Ai rabdare 4-5 saptamani cu antidepresivul sa isi faca efectul. Astea nu isi fac efectul de pe o zi pe alta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14un scurt-circuit ca un soc ca o trosnitura in interiroul capului
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 16sindrom vertiginos
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 12Sa fie anxietate???
- 4Lovitura la cap
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 6In ultimele zile au aparut atacurile de panica care nu imi mai permit sa fac nimic
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 2simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
- 5Durere în partea inimii, sunt speriat !
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
- 0Cat este de grav si daca durerile de cap sunt legate de dantura?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Ameteala cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: