Senzatie de urinare permanenta si usturime

14-12-2017
Irene
Nu este medic/terapeut
Irene
Buna ziua, am o senzatie de urinare permanenta insotita de usturime la urinare.
3 comentarii
0
14-12-2017, ora 16:07
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Trebuie facuta o urocultura cu antibiograma. In urma acesteia se poate stabili tratamentul necesar. Mergeti la medicul de familie.
dr Petre Muresan
0
15-12-2017, ora 17:51
vivana
Nu este medic/terapeut
vivana
Buna ziua, examen urina complet, incl.sediment:- urina galben inchis (galben-normal), claritate slab tulbure(limpede normal), hemoglobina 0.03 mg/dl(negativ- normal), nr.leucocite 75 leu/uL(negativ normal), nitriti 0.2 mg/dl (negativ- normal).Leucocite/digital imaging-numeroase (rare-normal), flora bacteriana/digital Imaging - abundenta (absenta -normal).Va rog sa-mi spuneti ce indica ca in urma cu 3 saptamani a terminat tratamentul pentru infectie urinara in urma examenului urinar facut (antibiotic nolicin si urinal) si s-a linistit cu mersul la toaleta pana acum de 3 zile a inceput sa mearga iar frecvent si asa am repetat analizele care au rezultatul de mai sus, insa inca nu am ajuns cu ele la medic.
Multumesc!
0
20-12-2017, ora 22:28
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Infectia urinara sau nu a disparut complet sau a revenit.Trebuie o urocultura cu antibiograma pentru a vedea la ce antibiotic este acum sensibil microbul.si apoi facut un tratament

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •