durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
Buna,
Sunt Miky si am 27 ani.
Am si eu niste itrebari, daca poate cineva sa-mi de-a ceva sfaturi.
De ceva vreme, mai exact de vreo 3-4 ani, am o durere lombara in partea dr.cu iradiere in fata spre vezica, nu este cu caracter permanent, este ca o lovitura de cutit si ma ia in momentul cand incerc sa urinez.
Exclus calculi renali, mi-am facut analizele la sange si urina, ecografii nimic, dar crizele sunt mai dese cand imi este frig.Am uitat sa adaug, cam de pe atunci am si greturi si varsaturi.Urinez destul de des, cu toate ca nu prea consum lichide.Daca stie cineva la ce med.sa ma mai adresez si ce analize sa mai fac il rog tare mlt sa-mi dea un mes.
Sanatate multa!
Sunt Miky si am 27 ani.
Am si eu niste itrebari, daca poate cineva sa-mi de-a ceva sfaturi.
De ceva vreme, mai exact de vreo 3-4 ani, am o durere lombara in partea dr.cu iradiere in fata spre vezica, nu este cu caracter permanent, este ca o lovitura de cutit si ma ia in momentul cand incerc sa urinez.
Exclus calculi renali, mi-am facut analizele la sange si urina, ecografii nimic, dar crizele sunt mai dese cand imi este frig.Am uitat sa adaug, cam de pe atunci am si greturi si varsaturi.Urinez destul de des, cu toate ca nu prea consum lichide.Daca stie cineva la ce med.sa ma mai adresez si ce analize sa mai fac il rog tare mlt sa-mi dea un mes.
Sanatate multa!
2 comentarii
Un consult homeopatic ar fi foarte indicat in cazul dv.
Multumes frumos pt.raspuns, dnul doctor.
O sa caut undeva pe la MURES sau CLUJ, eu, din pacate, sunt dintr-un oras mic unde nu exista medici homeopatici.
O sa revin cu amanunte
O sa caut undeva pe la MURES sau CLUJ, eu, din pacate, sunt dintr-un oras mic unde nu exista medici homeopatici.
O sa revin cu amanunte
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de spate
- 13nu stiu ce am..
- 8Durere lombara care persista
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 4urinat des la barbati
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 25Dureri insuportabile coloana cervicala si lombara
- 1Impotriva urinatului
- 2Durere cervicala si lombara
- 7Nevoie permanenta de a urina + disconfort
- 3Galci putin dureroase la baza coloanei. (lombar)
- 0Menstruatie sau sangerare de sarcina
- 2Durere insuportabila in zona bazinului.
- 1Tatal meu este bolnav
- 0Urinare frecventa si durere surda in zona bazinului in dreapta
- 3As dori sa aflu în care stadiu se află problemele mele reumatice
- 1Durere lombara
Mai multe informații despre: Durerea lombara Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: