Sexul de inceput fara prezervativ

06-09-2016
bgd0209
Nu este medic/terapeut
bgd0209
1.Am avut parte de o partida de sex cu prietena mea, cu 5-6 zile inainte de ciclu, ea avand un ciclu in ultimele 2 luni regulat, de 31 de zile. Primele cateva minute, am introdus penisul in vaginul ei de cateva ori, niciodata de tot, doar foarte putin, cam cat jumatate din capul acestuia, apoi mi-am pus prezervativul si a avut loc primul act. Mi-am dat drumul, am urinat m-am spalat si m-am sters. La cam 30 de minute, am incercat iar fara de cateva ori introdus tot asa, destul de putin. de cateva ori, dupa care mi-am pus prezervativul si a avut loc al 2-lea act. Care sunt sansele (in procente daca puteti) de a ramane insarcinata, ea sustinand ca avut ovulatia inainte.
2. Cu cateva zile inainte de aceasta partida, am avut parte de prima noastra experianta sexuala, cu prezervativ. Ea nu a sangerat atunci, a sangerat seara, mi-a spus ca nu era un sange normal, putin spre rozaliu. Intrebarea mea este, acel sange rozaliu se datoreaza dezvirginarii sau datorita altui motiv?
Multumesc anticipat.
1 comentarii
2
07-09-2016, ora 11:51
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Eu stiam ca prezervativul se pune INAINTEA actului sexual, nu dupa!!! In timpul excitarii in varful penisului apare un lichid care are rol de lubrifiere, dar care contine spermatozoizi, ceea ce inseamna sa daca acest lichid ajunge in vagin exista risc de sarcina.
Chiar dupa urinare si spalare pe traiect raman spermatozoizi ceea ce inseamna risc de sarcina daca nu se foloseste prezervativul.
Va recomand sa va informati, din surse verificate, asa cum este acest site si siteul meu dedicat sexologiei. Educatia sexuala va poate scuti de situatii neplacute si chiar periculoase (boli).
Cum credeti ca poate cineva evalua (si pe internet) in procente sau in alta unitate de masura riscul de sarcina?!?
Sangerarea de care vorbiti este normala in acest context si are ca si cauza dezvirginarea. este normal ca sangele sa fie diluat (rozaliu) caci vorbim de o cantitate foarte mica.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici