sindrom bipolar
Buna ziua,
Am o cunostinta care a fost diagnosticata cu sindrom bipolar in septembrie 2011. A avut aproape toate simptomele caracteristice. A fost internat la Spitalul nr 9. La o saptamana dupa externare a amenintat familia ca o omoara si a fost internat si la spitalul Sapunari. De cand l-au externat de la Sapunari se simte bine, nu isi aduce aminte prea multe din ce a facut si ce a spus.nu ii vine sa creada ca a amenintat ca omoara copii. Acum spune ca i s-a facut o nedreptate si ca familia este de vina ca a fost diagnosticat cu sindrom bipolar si vrea sa conteste diagnosticul. Are sanse?
Multumesc
Am o cunostinta care a fost diagnosticata cu sindrom bipolar in septembrie 2011. A avut aproape toate simptomele caracteristice. A fost internat la Spitalul nr 9. La o saptamana dupa externare a amenintat familia ca o omoara si a fost internat si la spitalul Sapunari. De cand l-au externat de la Sapunari se simte bine, nu isi aduce aminte prea multe din ce a facut si ce a spus.nu ii vine sa creada ca a amenintat ca omoara copii. Acum spune ca i s-a facut o nedreptate si ca familia este de vina ca a fost diagnosticat cu sindrom bipolar si vrea sa conteste diagnosticul. Are sanse?
Multumesc
1 comentarii
Poate sa conteste, este dreptul pacientului, numai ca sanse ca diagnosticul initial sa nu fi fost corect este mic. Banuiesc ca a fost diagnosticat in urma unor investigatii, discutii cu psihologul si psihiatrul spitalului etc.Sa nu uitam ca cei cu probleme psihice au momente de luciditate cand se poate discuta normal cu ei, iar dupa o criza, nu isi amintesc nimic...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 1Tulburari bipolare forma avansata
- 1schizofrenie sau TAB?
- 5schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 1ciclotimie sau tab?
- 26tulburare afectiva bipolara
- 3Tulburare bipolara sau altceva?
- 41Cum vor cei afectati de TAB sau alte tulburari sa fie ajutati?
- 3Tulburarea bipolara
- 1Tulburare de personalitate si profesie
- 4Ajutati-ma! sunt insarcinata, am luat f mult pastile
- 2Ce pot bea pentru energie in loc de cofeina/cola/ceai negru/ceai verde etc?
- 15Tulburare bipolara
- 8Tulburare bipolara
- 10Bipolar, aș dori un sfat: să continui din inerție sau să mă supun unei reevaluări?
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: