sindrom bipolar
Buna ziua,
Am o cunostinta care a fost diagnosticata cu sindrom bipolar in septembrie 2011. A avut aproape toate simptomele caracteristice. A fost internat la Spitalul nr 9. La o saptamana dupa externare a amenintat familia ca o omoara si a fost internat si la spitalul Sapunari. De cand l-au externat de la Sapunari se simte bine, nu isi aduce aminte prea multe din ce a facut si ce a spus.nu ii vine sa creada ca a amenintat ca omoara copii. Acum spune ca i s-a facut o nedreptate si ca familia este de vina ca a fost diagnosticat cu sindrom bipolar si vrea sa conteste diagnosticul. Are sanse?
Multumesc
Am o cunostinta care a fost diagnosticata cu sindrom bipolar in septembrie 2011. A avut aproape toate simptomele caracteristice. A fost internat la Spitalul nr 9. La o saptamana dupa externare a amenintat familia ca o omoara si a fost internat si la spitalul Sapunari. De cand l-au externat de la Sapunari se simte bine, nu isi aduce aminte prea multe din ce a facut si ce a spus.nu ii vine sa creada ca a amenintat ca omoara copii. Acum spune ca i s-a facut o nedreptate si ca familia este de vina ca a fost diagnosticat cu sindrom bipolar si vrea sa conteste diagnosticul. Are sanse?
Multumesc
1 comentarii
Poate sa conteste, este dreptul pacientului, numai ca sanse ca diagnosticul initial sa nu fi fost corect este mic. Banuiesc ca a fost diagnosticat in urma unor investigatii, discutii cu psihologul si psihiatrul spitalului etc.Sa nu uitam ca cei cu probleme psihice au momente de luciditate cand se poate discuta normal cu ei, iar dupa o criza, nu isi amintesc nimic...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21tulburare bipolara si sarcina
- 7Despartire - Crize bipolare mixte (frecvente)
- 11expertiza psihiatrica in cazul unul bolnav cu tulburare bipolara
- 4tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
- 13Tulburare bipolara sau trezire spirituala?
- 25Tratamentul cu litiu in Tulburarea afectiva bipolara
- 4indemnizatie de handicapat
- 0Ajutați-mă să descifrez o Scrisoare medicală
- 2afectiune bipolara
- 5Tulburare bipolara
- 11Sufar de episoade depresive si episoade hiperactive +obsesii.
- 0Pseudotourette si TAB
- 3Halucinații olfactive!
- 5Prietena mea este bipolara
- 10Tulburare bipolara forma usoara, cateva intrebari
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 8Episod depresiv major sau altceva?
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: