Stagnarea greutății

08-09-2022
Otilia87
Nu este medic/terapeut
Otilia87
Bună ziua! Am si eu o fetita pe care am născut-o cu 2940 si este alăptată exclusiv. De cand a făcut 3 luni, moment în care i-am făcut si rotarixul, a început sa stagneze vreo 2 săptămâni la aceeași greutate, 5440 gr, iar acum avem 4 luni si 2 săptămâni si nu a ajuns decât la 5.660 gr. Nu știu ce se întâmplă, încep sa intru in panica. Burtica ii bolboroseste mereu si regurgiteaza foarte des. In schimb, este o bebelina foarte activa si nr de pampers e minim 6.Ce ar putea fi?
1 comentarii
0
19-09-2022, ora 10:55
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Printre efectele secundare ale vaccinului sunt specificate scaderea apetitului si tulb. intestinale. Faptul ca a trecut 1 luna si 1/2 de la vaccinare si efectele acestea inca persista se explica prin reacivitatea organismului micutei care este specifica varstei. La 4 luni jumatate nu putem pretinde sa reactioneze foarte prompt caci este un corp micut in formare. Nu va ingrijorati isi va reveni treptat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  •