Stagnarea greutății
Bună ziua! Am si eu o fetita pe care am născut-o cu 2940 si este alăptată exclusiv. De cand a făcut 3 luni, moment în care i-am făcut si rotarixul, a început sa stagneze vreo 2 săptămâni la aceeași greutate, 5440 gr, iar acum avem 4 luni si 2 săptămâni si nu a ajuns decât la 5.660 gr. Nu știu ce se întâmplă, încep sa intru in panica. Burtica ii bolboroseste mereu si regurgiteaza foarte des. In schimb, este o bebelina foarte activa si nr de pampers e minim 6.Ce ar putea fi?
1 comentarii
Buna dimineata
Printre efectele secundare ale vaccinului sunt specificate scaderea apetitului si tulb. intestinale. Faptul ca a trecut 1 luna si 1/2 de la vaccinare si efectele acestea inca persista se explica prin reacivitatea organismului micutei care este specifica varstei. La 4 luni jumatate nu putem pretinde sa reactioneze foarte prompt caci este un corp micut in formare. Nu va ingrijorati isi va reveni treptat.
Printre efectele secundare ale vaccinului sunt specificate scaderea apetitului si tulb. intestinale. Faptul ca a trecut 1 luna si 1/2 de la vaccinare si efectele acestea inca persista se explica prin reacivitatea organismului micutei care este specifica varstei. La 4 luni jumatate nu putem pretinde sa reactioneze foarte prompt caci este un corp micut in formare. Nu va ingrijorati isi va reveni treptat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bebe mic
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 51greutatea bebelusului
- 4greutatea la 4 luni
- 4greutate bebe 8 luni...
- 5greutatea unui bebelus de 11 luni
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 0Greutate baietel 9l2s - 7.800kg
- 2Bebelus de 5 luni jumatate
- 0Intrebare greutate băiețel de 6 luni și o săptămâna
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 2Nu ia în greutate corespunzator
- 1Bebe foarte mic pentru varsta lui
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 3Prematur nu mai ia atat de mult in greutate
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 0Greutatea fetitei mele
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: