Stare de agitatie si mormaie

10-03-2015
Wza
Nu este medic/terapeut
Wza
Buna seara, am o cunostinta care de aproximativ un an i-sa schimbat complet comortamentul, evita sa mai comunice, se misca greu (merge cocosat), are momente cand este agitat, vorbeste singur mormait.
Aceste simptome am inteles de la o cunostinta comuna ca le-ar mai fi avut si in urma cu 10 ani, dar de care a scapat din motive neconventionale (vraji, babe, biserici) asa zic cei din familia lui, dar inainte de prima scimbare de comportament a suferit un accident de munca in care la lovit o bucata metalica in cap, eu tind sa cred ca toate aceste secvente de schimbare de comportament se bazeaza pe acel accident dar familia lui nu este ferm convinsa ca iau fost facute farmece.
Acum 10 ani la prima repriza de genul acesta iau fost facute ceva investigati in care nu ia fost pus nici un verdict care sa ii motiveze aceste tulburari.

Problema este ca nu stiu sigur carui specialist ar trebui sa ma adresez si daca aveti vreo recomandare in judetul timis.

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
2 comentarii
0
11-03-2015, ora 19:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Psihiatru.
0
11-03-2015, ora 20:40
Dr. Ricean Alina
Psihiatrie pediatrica, Brasov
Dr. Ricean Alina
In primul rand trebuie sa mearga la medicul de familie deoarece simptomele descrise pot fi cauza mai multor boli. Acesta il va directiona catre specialitatea potrivita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul