Stare de ameteala
Buna ziua. Nu as fi intrat pe acest forum daca nu as fi avut nevoie cu advearat. De acum 4 zile am o senzatie de ameteala, ca la betie dupa primele pahare. Am impresia ca sunt intr-un vis si sunt din ce in ce mai obosit, in rest ma comport normal, la scoala nu e nici o diferenta, doar ca vad ciudat, am senzatia aceea de om beat.
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
4 comentarii
Cred ca prima data e nevoie de un examen medical, ai fost la doctor pentru analize? S-ar putea sa aiba cauze fizice.
Nu nu am fost. Consider ca este prea devreme. Din ce cauze poate aparea? Ma port normal numai ca am starea de somnolenta si vad ca dupa primele pahare de bautura o senzatie ciudata, parca vad in reluare.
Pot fi foarte multe cauze, daca senzatia persista, poate ar fi bine sa mergi la un doctor pentru examinare.
Poate fi din cauza stresului sau o oboselii? Adica acum 5 zile am tras dintr-o tigareta si am ramas cu starea aceea sau poate sunt eu putin paranoic si de aceea?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 24Ametesc foarte rau!
- 16Neuro sau ORL?
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 2Cefalee tensionala
- 1Probleme coloana cervicala si lombara
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 5Amețeala de lunga durata
- 3Ameteli dupa o viroza
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: