Stare de ameteala
Buna ziua. Nu as fi intrat pe acest forum daca nu as fi avut nevoie cu advearat. De acum 4 zile am o senzatie de ameteala, ca la betie dupa primele pahare. Am impresia ca sunt intr-un vis si sunt din ce in ce mai obosit, in rest ma comport normal, la scoala nu e nici o diferenta, doar ca vad ciudat, am senzatia aceea de om beat.
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
Cum pot sa scap de aceasta senzatie sau cat timp poate sa ma mai tina ? Multumesc anticipat !
4 comentarii
Cred ca prima data e nevoie de un examen medical, ai fost la doctor pentru analize? S-ar putea sa aiba cauze fizice.
Nu nu am fost. Consider ca este prea devreme. Din ce cauze poate aparea? Ma port normal numai ca am starea de somnolenta si vad ca dupa primele pahare de bautura o senzatie ciudata, parca vad in reluare.
Pot fi foarte multe cauze, daca senzatia persista, poate ar fi bine sa mergi la un doctor pentru examinare.
Poate fi din cauza stresului sau o oboselii? Adica acum 5 zile am tras dintr-o tigareta si am ramas cu starea aceea sau poate sunt eu putin paranoic si de aceea?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 2ameteala, cefalee
- 5O fi anxietate?
- 4Lovitura la cap
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 1Ameteala, ureche infundata
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 1Amețeli și grețuri
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: