cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
buna ziua, cand imi este foame si de exemplu mananc dar mananc mai putin sau mancare neconsistenta, dupa o ora tot simt foame si mie rau de numai pot ma doare stomacul ma doare capul de inebunesc cand respir ma doare in piept unpic si ma dor si maselele, si simt ca trebuie sa mananc neaparat si sa ma asez putin nu inteleg de ce, ati mai auzit de asa ceva ??
2 comentarii
Am auzit altele si mai si.
Pare sa ai probleme digestive. Ori ai o hiperaciditate, ori probleme de la colecist (care poate varsa bila si in stomac, nu numai in duoden, unde e normal), ori o gastrita data de bacteria Helicobacter Pylori, etc.
Deci, trebuie sa te duci la gastroenterolog sa-ti spuna ce sa faci, in urma unui consult direct. De la distanta pot fi multe sau nici una din cele banuite.
Ti-ar trebui, cel putin, analize de rutina din sange, ecografie abdomen superior, tot din sange, depistare Helicobacter, glicemia, lipaze.
Sanatate!
Pare sa ai probleme digestive. Ori ai o hiperaciditate, ori probleme de la colecist (care poate varsa bila si in stomac, nu numai in duoden, unde e normal), ori o gastrita data de bacteria Helicobacter Pylori, etc.
Deci, trebuie sa te duci la gastroenterolog sa-ti spuna ce sa faci, in urma unui consult direct. De la distanta pot fi multe sau nici una din cele banuite.
Ti-ar trebui, cel putin, analize de rutina din sange, ecografie abdomen superior, tot din sange, depistare Helicobacter, glicemia, lipaze.
Sanatate!
Dupa ce faceti analizele acestea, va sugerez sa stati de vorba cu un psiholog.
Posibil sa aveti o depresie anxioasa care se manifesta mai mult prin somatizari.
Faptul ca aveti probleme cu somnul este de la depresie.
Restul de la anxietate.
Documentati-va depre depresie si anxietate pe net.
Posibil sa aveti o depresie anxioasa care se manifesta mai mult prin somatizari.
Faptul ca aveti probleme cu somnul este de la depresie.
Restul de la anxietate.
Documentati-va depre depresie si anxietate pe net.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 4analize bune, stare fizica proasta, va rog sa ma ajutati
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 0Stare generala de rau
- 3Nu am pofta de mancare
- 4VSH marit (115)
- 3Stare de rau in tot corpul
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 3lipsa poftei de mancare bebe 4 luni
- 3cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 8Buna ziua ! De ceva timp nu reusesc sa ma ingras si nici pofta de mancare nu am.
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 23Tulburare de anxietate sau probleme cu inima?
- 3Lipsa poftei de mancare, adenopatii
- 4Stare generala de rau continuu
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: