stres post traumatic
As avea cateva intrebari generale despre stresul post traumatic.Fetita mea a luat un medicament prescris de psihiatru care ii provoaca reactii adverse (din cauza unui accident de masina mortal).Problema este ca nu isi aminteste numele medicamentului .Momentan nu suntem in tara deci nu imi pot contacta medicul de familie prea curand.
1).Care sunt conditiile fiziologice care caracterizeaza o persoana care sufera de stres post traumatic?
2). Cand doctorul iti pune diagnosticul--cum se numeste? Stress post -traumatic?
3). Ati putea sa imi dati cateva exemple de medicamente prescrise pentru stres post traumatic care pot provoca reactii adverse (ma refer la medicamente prescrise in mod normal de medicul psihiatru)?
4).Care este forma terapeutica a medicamentelor de mai sus?
5). Care este regimul de dozaj al medicamentelor de mai sus ?
6). Ce fel de interactiuni pot exista intre medicamente ?(ati putea sa imi dati cateva exemple)?
7) Cum se manifesta reactiile adverse--care sunt termenii medicali folositi pentru a le descrie?
8). In mod normal ce indica testele de laborator atunci cand ai reactii adverse la medicamentele mentionate mai sus?
9). Cum evolueaza reactiile adverse la medicamentele de mai sus?
10) Cat evolueaza reactiile adverse la medicamentele de mai sus?
1).Care sunt conditiile fiziologice care caracterizeaza o persoana care sufera de stres post traumatic?
2). Cand doctorul iti pune diagnosticul--cum se numeste? Stress post -traumatic?
3). Ati putea sa imi dati cateva exemple de medicamente prescrise pentru stres post traumatic care pot provoca reactii adverse (ma refer la medicamente prescrise in mod normal de medicul psihiatru)?
4).Care este forma terapeutica a medicamentelor de mai sus?
5). Care este regimul de dozaj al medicamentelor de mai sus ?
6). Ce fel de interactiuni pot exista intre medicamente ?(ati putea sa imi dati cateva exemple)?
7) Cum se manifesta reactiile adverse--care sunt termenii medicali folositi pentru a le descrie?
8). In mod normal ce indica testele de laborator atunci cand ai reactii adverse la medicamentele mentionate mai sus?
9). Cum evolueaza reactiile adverse la medicamentele de mai sus?
10) Cat evolueaza reactiile adverse la medicamentele de mai sus?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Evaluare medicală forțată/Încredere
- 0Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 10Schimbare medic psihiatru
- 6Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 3Acceptarea bolii psihice
- 4Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica
- 3Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate