stres post traumatic

11-07-2010
adbanerth
Nu este medic/terapeut
adbanerth
As avea cateva intrebari generale despre stresul post traumatic.Fetita mea a luat un medicament prescris de psihiatru care ii provoaca reactii adverse (din cauza unui accident de masina mortal).Problema este ca nu isi aminteste numele medicamentului .Momentan nu suntem in tara deci nu imi pot contacta medicul de familie prea curand.

1).Care sunt conditiile fiziologice care caracterizeaza o persoana care sufera de stres post traumatic?

2). Cand doctorul iti pune diagnosticul--cum se numeste? Stress post -traumatic?

3). Ati putea sa imi dati cateva exemple de medicamente prescrise pentru stres post traumatic care pot provoca reactii adverse (ma refer la medicamente prescrise in mod normal de medicul psihiatru)?

4).Care este forma terapeutica a medicamentelor de mai sus?

5). Care este regimul de dozaj al medicamentelor de mai sus ?

6). Ce fel de interactiuni pot exista intre medicamente ?(ati putea sa imi dati cateva exemple)?
7) Cum se manifesta reactiile adverse--care sunt termenii medicali folositi pentru a le descrie?
8). In mod normal ce indica testele de laborator atunci cand ai reactii adverse la medicamentele mentionate mai sus?
9). Cum evolueaza reactiile adverse la medicamentele de mai sus?

10) Cat evolueaza reactiile adverse la medicamentele de mai sus?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul