sufar de depresie?

plang din orice nimic nu ma mai multumeste sant foarte agitata nu dorm noaptea sant extrem de nervoasa din orice ma enervez foarte tare fac crize de tip din orice ce nu mai imi pasa de viata m-am inchis in mine nu mai comunic cu nimeni nu stiu ce sa fac ce se intampla cu mn de sant in starea asta.am nevoie de ajutor?
3 comentarii

Buna ziua !
aveti perioade de înfometare ? Lucruri care va nemultumesc ?
locuiti cu cineva, ati mai fost casatorita ?
Si desigur ce varsta aveti !
aveti perioade de înfometare ? Lucruri care va nemultumesc ?
locuiti cu cineva, ati mai fost casatorita ?
Si desigur ce varsta aveti !

CE sau CINE te nemultumeste?
si
DE CE?
iata putem vb..atunci...
cele bune,
si
DE CE?
iata putem vb..atunci...
cele bune,

Buna! asa am patit si eu acum ceva timp iar in toamna aceasta am decis sa merg la psiholog. cineva mi-a recomandat un psiholog, o tipa tanara foarte calda si intelegatoare cu care m-am inteles foarte bine si care m-a ajutat sa ies din depresia care nu-mi dadea pace... Este vb de Dna psihoterapeut Delia Mina, o gasesti si pe google, efoarte bine pregatita si o recomand cu mare incredere!!
Multa sanatate si sper sa-ti fie de folos!
Multa sanatate si sper sa-ti fie de folos!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 4depresie foarte accentuata
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 38depresie, ganduri de suicid?
- 3135Medicamente antidepresive?
- 22anxietate si depresie?
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 0depresie sau schizofrenie
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 3Probleme neurologice, depresie!
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 17Anxietate si depresie majora
- 36Greutatea si depresia
- 8Depresie sau psihoza maniaco-depresiva?
- 277Singuratatea depresivului
- 3antidepresive
- 23Seroxat
- 2Depresie
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: