sufar de depresie?

18-11-2012
tanta 1
Nu este medic/terapeut
tanta 1
plang din orice nimic nu ma mai multumeste sant foarte agitata nu dorm noaptea sant extrem de nervoasa din orice ma enervez foarte tare fac crize de tip din orice ce nu mai imi pasa de viata m-am inchis in mine nu mai comunic cu nimeni nu stiu ce sa fac ce se intampla cu mn de sant in starea asta.am nevoie de ajutor?
3 comentarii
0
19-11-2012, ora 01:56
Ceapaev
Nu este medic/terapeut
Ceapaev
Buna ziua !
aveti perioade de înfometare ? Lucruri care va nemultumesc ?
locuiti cu cineva, ati mai fost casatorita ?
Si desigur ce varsta aveti !
0
19-11-2012, ora 09:37
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
CE sau CINE te nemultumeste?
si
DE CE?
iata putem vb..atunci...
cele bune,
0
28-12-2012, ora 14:10
laviniaMac
Nu este medic/terapeut
laviniaMac
Buna! asa am patit si eu acum ceva timp iar in toamna aceasta am decis sa merg la psiholog. cineva mi-a recomandat un psiholog, o tipa tanara foarte calda si intelegatoare cu care m-am inteles foarte bine si care m-a ajutat sa ies din depresia care nu-mi dadea pace... Este vb de Dna psihoterapeut Delia Mina, o gasesti si pe google, efoarte bine pregatita si o recomand cu mare incredere!!
Multa sanatate si sper sa-ti fie de folos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •