sunt gravida?
pe 29 martie am avut un contact sexual neprotejat.a doua zi pe 30 martie am luat postinor 2.pe 1 aprilie am avut un alt contact sexual neprotejat.am calculat ca fiind perioasa safe...adica mai erau 7 zile pana la menstruatie...adica trebuia sa-mi vina pe 7 aprilie...dar a intaziat.., , , 3 zile.sunt insarcinata?e posibil sa raman in urma contactului neprotejat de pe 1?stiu sigur ca postinor si-a facut efectul pt data de 29 martie dar.va rog un raspuns cat mai rapid daca se poate.va multumesc!!
5 comentarii
De ce nu-ti faci un test de sarcina?Este simplu de facut, rapid si eficient.
buna..am si eu o intrebare.am facut sex neprotejat cu prietenu meu in timpul menstruatie..si a lasat in mine de 2 ori:(crede-ti k exista riscu de a ramane insarcinata??eu auzisem k dak lasa in timpu menstruatiei i tine nu o sa raman gravida.de aia apelez la rasunsu dumneavoastra.va IMPLOR SA-MI RASPUNDE-TI URGENT deoarece sunt foarte stresata.va multumesc din suflet
ceea ce ai facut tu este un gest de iresponsabilitate!faptul ca esti in timpul menstruatiei si astfel nu exista pericolul unei sarini este un mit!
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
pe 12 iulie am facut sex neprotejat fara sa imi dau seama ca ar trebui sa imi vina saptamana asta!este vreo problema???se poate sa fiu gravida?ciclul meu nu e regulat si ma tem k am facut o prostie...va rog sa imi raspundeti cat mai repede multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 4pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
- 3exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 5Virgina si gravida
- 12posibil sarcina?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 0Însărcinată sau nu?
- 0Valori beta hcg
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 1Sex neprotejat la menstruatie
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?