Sunt gravida ?

Buna.am luat 5 luni Triregol dar din pacate luna trecuta in Martie am cam uitat de ele adica azi am luat maine am uitat.Ultima pastila a fost pe data de 26 Martie.Atunci a fost si ultima le-am intrerupt. Pe data de 31 Martie am avut menstruatie doar o zi si foarte putin. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata ?Am dureri usoare la ovare si ma dor sanii foarte tare. Anul trecut am pierdut doua sarcini desi toti doctori me-au spus ca totul este an regula. Va rog sa ami dati un raspuns.Va multumesc.
2 comentarii

Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata. Un test de sarcina, din acela cumparat de la farmacie, nu costa mult si ar fi de mare ajutor.

intr-adevar, un test de sarcina ti-ar raspunde la intrebare...totodata, e normal ca, dupa modul in care ti-ai luat pastilele in ultima luna, menstra sa fie dereglata...totusi, pt sigurantza ta.testul de sarcina!
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 2sarcina sau menopauza?
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 5Este posibila o sarcină?
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 1Sarcina sau raceala?
- 0există riscul unei sarcini?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 2Sunt insărcinată ?
- 2Întrebări despre o viitoare sarcina
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: