Sunt insarcinata?
Buna ziua, pe 6 iunie m am jucat cu prietenul meu si am facut ce americanii ar zice 'fingering' adica si a batat degetul, dar ma gandesc daca as putea ramane, si a atins pensiul de vreo cateva ori, dar nu ejaculase, avea lichid preeliminator. Pot ramane insarcinata de la asta? Mi a venit menstruatie care e iregulata pe 1 iulie si a durat 5 zile. Dar am citit despre femei care raman insarcinate si le vine si menstruatia. De pe vreo 20 iunie am simtit in gat un fel de acid si ma rodea stomacul, apoi niste eructatii puternice care au alternat dupa si au ramas doar niste bolborisme pe care le am si acum. Pot fi insarcinata sau am o problema gastrica?
2 comentarii
Nu esti insarcinata, e o problema gastrica.
Buna ziua!Am o intrebare, va rog sa ma ajutati!Luna trecuta in ziua ovulatie prietenul meu si-a atins, din greseala, chilotii unde ejaculase putin!Tin sa mentionez ca nu a atins direct sperma, ci doar materialul chilotului dupa care a bagat mana sper vaginul meu dupa ce mi-a atins putin pantalonii!Mentruatia mi-a venit normal, poate chiar putin mai mult ca in lunile trecute!Am citit pe internet ca exista mentruatii peste sarcina!Eu nu am niciun simptom, dar totusi, sunt putin ingrijorata!Poate fi vorba de o sarcina?Va rog sa-mi raspundeti!Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 10se poate intampla ceva ?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 0stari de greata, cauza?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 3sarcina posibila?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 1Insarcinata sau nu?
- 0insarcinata sau nu?
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 3Sunt insarcinata ?
- 0Sunt gravida?
- 4Poate exista o sarcina?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: