sunt insarcinata? help me pls
buna ziua.am o problema...
acum vreo 4 saptamani am facut sex neprotejat, dar prietenul m-a asigurat ca nu s-a intamplat nimic(k nu a lasat nimic prin mine).Dupa o saptamana mi-a venit ciclul, totul bine.Saptamana trecuta am avut iar contact sexual neprotejat dar am luat pastila de a doua zi.aseara mi-a venit iar ciclul.stiu ca de la postinor s-ar putea sa mi se fi dereglat ciclul...dar vreau sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata???
dar mai am inca o problema...acum 3 saptamani, dupa ce mi-a trecut ciclul, am avut indigestie.nu am avut varsaturi, doar diaree shi m-a durut stomacul(crampe).2-3 zile am avut aceasta indigestie.
alaltaieri iar ma durut stomacul shi am avut diaree.SA FIE oare SEMN CA AS FI INSARCINATA?
va rog, astept raspuns.multumesc mult
acum vreo 4 saptamani am facut sex neprotejat, dar prietenul m-a asigurat ca nu s-a intamplat nimic(k nu a lasat nimic prin mine).Dupa o saptamana mi-a venit ciclul, totul bine.Saptamana trecuta am avut iar contact sexual neprotejat dar am luat pastila de a doua zi.aseara mi-a venit iar ciclul.stiu ca de la postinor s-ar putea sa mi se fi dereglat ciclul...dar vreau sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata???
dar mai am inca o problema...acum 3 saptamani, dupa ce mi-a trecut ciclul, am avut indigestie.nu am avut varsaturi, doar diaree shi m-a durut stomacul(crampe).2-3 zile am avut aceasta indigestie.
alaltaieri iar ma durut stomacul shi am avut diaree.SA FIE oare SEMN CA AS FI INSARCINATA?
va rog, astept raspuns.multumesc mult
3 comentarii
N-ai nimic, nu ai cum sa fii insarcinata. Semnele nu sunt asa ca o indigestie!
nu are cum să fii însărcinată, dar mai bine protejează-te pentru că nu poţi să tot iei postinor aşa în continuu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 4sex anal, insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 7pot ramane insarcinata?
- 6o posibila sarcina?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 8Sunt insarcinata?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 1Sarcina sau raceala?
- 12Posibil sarcina nedorita
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 2Exista risc de sarcina ?
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 0Sunt însărcinată?
- 0Beta hcg 52, 6. Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: