sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm

Salut,
Nu stiu daca e neaparat o problema, insa pentru mine este, pentru ca ma simt foarte complexat.
Imlinesc 16 ani in martie, am ~1.61m si in jur de 90kg, da, sunt mai gras(si acest lucru ma complexeaza enorm), dar nu asta este problema.
Problema este ca fiind gras, penisul meu(din punctul meu de vedere este mai mic) si anume, in erectie are in jur de 9-10cm (ceea ce nu mi se pare normal).Nu mi-am inceput insa viata sexuala, insa nu vreau sa am inhibitii atunci cand o voi face, si de aceea vreau ceva sfaturi..
Desi, multi ca mine sunt marginalizati, si sunt luati in deradere, eu nu am fost niciodata asa, pentru ca am stiut sa ma impun, sunt seful clasei mele, am prieteni, si rare sunt comentariile legate de aspectul meu fizic, insa cand sunt facute nu pot decat sa neg si sa inghit, pentru ca in sinea mea stiu ca au dreptate.
Insa, acum vreau sfaturi legate de 2 probleme.
1.Ce fac cu penisul ? Va fi bine, nu va fi bine ?
2.Cum pot scapa de kilogramele in foarte mare exces ? Am fost internat la Parhon, am fost la cativa nutritionisti, mi-am facut analizele, toate rezultatele fiind aceleasi : Sunt perfect santos, alimentatia ma strica.(Nu am probleme cu glanda, sau altceva).
Sport am facut, fotbal in jur de 2 ani, dupa ce m-am lasat, ma ingrasasem destul de mult(nu ca atunci nu eram) si m-am apucat de sala, insa din pacate nu am avut vointa sa o duc pana la capat.
Mutlumesc, si astept sfaturi / pareri / critici.
Nu stiu daca e neaparat o problema, insa pentru mine este, pentru ca ma simt foarte complexat.
Imlinesc 16 ani in martie, am ~1.61m si in jur de 90kg, da, sunt mai gras(si acest lucru ma complexeaza enorm), dar nu asta este problema.
Problema este ca fiind gras, penisul meu(din punctul meu de vedere este mai mic) si anume, in erectie are in jur de 9-10cm (ceea ce nu mi se pare normal).Nu mi-am inceput insa viata sexuala, insa nu vreau sa am inhibitii atunci cand o voi face, si de aceea vreau ceva sfaturi..
Desi, multi ca mine sunt marginalizati, si sunt luati in deradere, eu nu am fost niciodata asa, pentru ca am stiut sa ma impun, sunt seful clasei mele, am prieteni, si rare sunt comentariile legate de aspectul meu fizic, insa cand sunt facute nu pot decat sa neg si sa inghit, pentru ca in sinea mea stiu ca au dreptate.
Insa, acum vreau sfaturi legate de 2 probleme.
1.Ce fac cu penisul ? Va fi bine, nu va fi bine ?
2.Cum pot scapa de kilogramele in foarte mare exces ? Am fost internat la Parhon, am fost la cativa nutritionisti, mi-am facut analizele, toate rezultatele fiind aceleasi : Sunt perfect santos, alimentatia ma strica.(Nu am probleme cu glanda, sau altceva).
Sport am facut, fotbal in jur de 2 ani, dupa ce m-am lasat, ma ingrasasem destul de mult(nu ca atunci nu eram) si m-am apucat de sala, insa din pacate nu am avut vointa sa o duc pana la capat.
Mutlumesc, si astept sfaturi / pareri / critici.
3 comentarii

buna...si eu am 16 ani si la fel sunt mai grasut.am 72 de kg iar pen meu are in jur de 13 14 cm
sincer nu cred ce e o problema la tine...stai calm.
*(nu am cunostinte in domeniu dar as a cred eu)
sincer nu cred ce e o problema la tine...stai calm.
*(nu am cunostinte in domeniu dar as a cred eu)

Salut,
Mersi pentru raspuns, insa la tine e mai bine, pentru ca tu ai 13-14, deci peste medie...insa la mine...+ de asta, ai 72 kg, eu am aproape 90..so...
Oricum, mersi pentru raspuns...
Mersi pentru raspuns, insa la tine e mai bine, pentru ca tu ai 13-14, deci peste medie...insa la mine...+ de asta, ai 72 kg, eu am aproape 90..so...
Oricum, mersi pentru raspuns...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 22Usturime penis
- 3Penis foarte tare
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 37Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 4va rog din inima sa ma ajutati
- 2Crapatura piele penis
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 3Am nevoie de ajutor. Problema penis.
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 2Durere a penisului dupa primul contact sexual
- 2Secretie la nivelul penisului
- 1Piele penis uscata
- 3Miros neplacut-penis (fara alte simptome)
- 2Capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul penisul mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: