sunt sau nu insarcinata?
buna!luna septembrie 23 a fost ultima zii de menstruatie iar in octombrie pe 17-18 ar fii trebuit sa imi vina din nou(mentionez ca vine regulat la 28 de zile).Dupa 11 zile am facut testu de sarcina, a iesit pozitiv!Simtome care aveam erau(si inca mai am):sensibilitatea sanilor, durere de spate, somnolenta, dureri de cap si ameteala!in data de 30 imediat dupa ce am facut testu am observat pe lenjeria intima o pata maronie(asta a durat aproape 2 zile) dupa care cred ca mi-a venit ciclul(la inceput era mai slab)Mi-am refacut testu(pe perioada ciclului) iar de data aceasta a doua linie era mai anemica decat prima!credeti ca as putea fii insarcinata?
2 comentarii
există şi sângerare în primele luni de sarcină... uneori chiar abundentă şi asemănătoare cu ciclul
Ce inseamna " linie mai anemica "? Ori era, ori nu era? Cumpara-ti un alt tip de test de sarcina si daca a doua liniuta se vede clar pe fondul alb atunci esti insarcinata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 4sunt insarcinata?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 5Posibila sarcina?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 4Am facut sex neprotejat. Ejaculare afara.
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 1Sunt insarcinata?
- 3După test
- 1Simptome sarcina teste negative
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: