sunt sau nu insarcinata?
buna!luna septembrie 23 a fost ultima zii de menstruatie iar in octombrie pe 17-18 ar fii trebuit sa imi vina din nou(mentionez ca vine regulat la 28 de zile).Dupa 11 zile am facut testu de sarcina, a iesit pozitiv!Simtome care aveam erau(si inca mai am):sensibilitatea sanilor, durere de spate, somnolenta, dureri de cap si ameteala!in data de 30 imediat dupa ce am facut testu am observat pe lenjeria intima o pata maronie(asta a durat aproape 2 zile) dupa care cred ca mi-a venit ciclul(la inceput era mai slab)Mi-am refacut testu(pe perioada ciclului) iar de data aceasta a doua linie era mai anemica decat prima!credeti ca as putea fii insarcinata?
2 comentarii
există şi sângerare în primele luni de sarcină... uneori chiar abundentă şi asemănătoare cu ciclul
Ce inseamna " linie mai anemica "? Ori era, ori nu era? Cumpara-ti un alt tip de test de sarcina si daca a doua liniuta se vede clar pe fondul alb atunci esti insarcinata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata sau nu?
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 40oare sunt insarcinata?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 4Am comis-o
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 10Sex dupa ejaculare
- 2Sunt gravida ?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 2posibil sarcina?
- 1Cum pot sa aflu????
- 1Risc de sarcina?
- 5Sunt insarcinata?
- 1Sunt însărcinată???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: