Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?

19-10-2018
Alina 005
Nu este medic/terapeut
Alina  005
Buna fetelor... Poate ma ajutati si pe mine... am avut cu sotul rapport neprotejat pe data de 11 adica acuma o saptamana mai exact de vreo doua zile am dureri la spate exact ça la ciclu doar ca trebuie sa imi vina in 8 zile.. Problema e ca am si infectie urinara am fost ieri la doctor mia dat médicament mia spus ca poate veni de acolo durerile, nu mai merg des la baie doar ca durerile de spate tot mai intense parca si noaptea ma trezesc cu dureri si mirosurile parca altfel putin. La doctor mia spus ça e prea repede sa stiu daca astept sau nu bobica dar imi doresc foarte foarte tare... Credeti ça as avea o sansa sa fiu sau doar prea mult imi doresc dar nu e nimica. Mai tin sa precizez am 26 de Ani e prima data cand incercam... Si dupa calcule dupa un program pentru ca am un ciclu regulate adica programul il folosesc de un an mereu mia venit ciclu cum mia spus... Imi arata ça is o zi inainte de ovulatie si chiar ziua dupa rapport am avut foarte mari dureri in partea de jos. Si acuma am si in partea de jos si spate rau. Niciodata nu am avut bébé deci nu stiu absolut deloc simtomele... Multumesc din suflet de raspuns !
3 comentarii
0
19-10-2018, ora 00:25
Alina 005
Nu este medic/terapeut
Alina  005
Va rog raspundeti careva...
1
19-10-2018, ora 11:24
IONI225
Nu este medic/terapeut
IONI225
Buna Alina, nu vreau sa te descurajez dar mai astepta pana cand ar trebuii sa iti vina si fa.ti atunci un test de sarcina.

Durerea a doua zi dp contact ar putea fii de la aceea infectie pe care o ai. Ai rabadare un pic si nu te descuraja daca nu este sa fie luna asta. Si eu imi doresc foarte mult un copil si la fiecare semn ma gandesc ca as putea fii insarcinata si imi fac rau singura.


Astept vesti de la tine, sper pozitive.
0
19-10-2018, ora 13:02
Alina 005
Nu este medic/terapeut
Alina  005
Multumesc frumos de raspuns saptamana viitoare voi face deci un test sperand din inima sa fie pozitiv. Mult succes sa reusit cat de repede si la dumneavoastra. O zi excelenta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •