test de sarcina dupa pregnyl
am facut injectii cu puregon in zilele3, 5, 7, 9 iar in ziua 10 cu pregnyl. in ziua14 am facut 3 teste de sarcina si au iesit pozitive. au iesit asa pentru ca sunt insarcinata sau pentru ca am facut injectia cu pregnyl, care este extrasa din urina femeii gravide?
3 comentarii
Intoarceti-va la medicul care va urmareste si care v-a prescris tratamentul. El are raspunsul la intrebarile dvs
De cate zile este ciclul menstrual (la cate zile vine menstra)?
La cate zile dupa presupusa zi de venire a menstrei ati facut respectivele teste de sarcina? Findca sper ca aceste teste nu le-ati facut la 2-3 zile dupa injectia cu pregnyl.
Cu stima, Dr Soare
La cate zile dupa presupusa zi de venire a menstrei ati facut respectivele teste de sarcina? Findca sper ca aceste teste nu le-ati facut la 2-3 zile dupa injectia cu pregnyl.
Cu stima, Dr Soare
Daca ati facut primul test de sarcina la 10 zile de la intarzierea menstrei se pare ca sunteti insarcinata.Dr Soare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cat de precise sunt testele de sarcina?
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 6sunt insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 5vizibilitatea sarcinii
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 3cand pot face testul de sarcina?
- 1am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
- 10Sarcina sau nu?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 2Daca il voi repeta testul de sarcina dupa 10-14 zile exista posibilitatea sa iasa pozititiv?
- 4Sarcina??
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 1Test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: