test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?

Buna,
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
1 comentarii

Buna ziua,
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 9o parere avizata va rog
- 4pericol de sarcina
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 2sunt insarcinata?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 4sunt gravida ?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 5sunt gravida?
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 0Sunt insarcinata?
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 4Poate exista o sarcina?
- 6Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 0Risc de sarcina?
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina