test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
Buna,
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 9cand -se vede- sarcina?
- 3Pot fi insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 1Simptome sarcina?
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 1Pot fi insarcinata?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 0Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 6test de sarcina pozitiv?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 2Sangerari...ajutor!
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina