test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
Buna,
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 3E insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 8Oare sunt insarcinata sau nu?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3posibila sarcina?
- 9Pericol de sarcina?
- 1Sarcină sau nu?
- 1Sunt insarcinata?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Sanse de sarcina?
- 5Am nevoie de o parere
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina