test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
Buna,
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
Imi doresc din suflet un bebe si chestia asta ma obsedeaza. Au trecut 3 luni de la o sarcina oprita in evolutie si mai sunt doar 2 zile si trebuie sa apara ciclul. Sambata am facut un test de sarcina (rez. negativ) ca urmare a intepaturilor in burtica si a unei stari de rau pe care o resimt zilnic. Ar trebui sa-mi fac sperante sau sa nu ma amagesc? As putea face teste in fiecare zi dar nu vreau sa devin paranoica. Asa ca, e posibil ca testul de sarcina facut inaintea intarzierii C.M. sa fie negativ si totusi sa fi insarcinata?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar in functie de istoricul dvs. medical, doar medicul curant va poate ajuta cu astfel de informatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4posibilitate de sarcina?
- 4lichidul preejaculator
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 1sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3sunt gravida?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 3Pot fi gravida ?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 0Pot rămâne gravida?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina