test papanicolau modificat
Tocmai ce am primt rezultatul analizelor si as vrea sa stiu daca sunt bune sau nu.
Celule scumoase: celule scumoase atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala cu grand inalt ASC-H.
Calitatea frotului este satisfacatoare pentru examinare, sunt prezente celule din zone de transformare(endocervicale).Celulele scumoase atipice-nu se poate exclude o leziune scumoasa intraepiteliala de grad inalt ASC-H.Celule poligonale, izolate sau grupuri mici, avand dimensiunea celulelor metaplazice, cu raport nucleo-citoplasmatic crescut, polimorfism, hipercromazie, membrana nucleara neregulata, cromatina neuniform distribuita.
Va multumesc !
Celule scumoase: celule scumoase atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala cu grand inalt ASC-H.
Calitatea frotului este satisfacatoare pentru examinare, sunt prezente celule din zone de transformare(endocervicale).Celulele scumoase atipice-nu se poate exclude o leziune scumoasa intraepiteliala de grad inalt ASC-H.Celule poligonale, izolate sau grupuri mici, avand dimensiunea celulelor metaplazice, cu raport nucleo-citoplasmatic crescut, polimorfism, hipercromazie, membrana nucleara neregulata, cromatina neuniform distribuita.
Va multumesc !
1 comentarii
Ati primit vreun raspuns? M-ar interesa cat este de grav.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Testul Papanicolau (probleme) URGENT
- 33rog interpretare Papanicolau
- 5testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 2rezultate analize papanicolau
- 0test papanicolau
- 7interpretare test papanicolau
- 2test papanicolau
- 1examen citiologic babes -papanicolaou
- 2Rezultat Babeş Papanicolau
- 0interpretare test babes papanicolau
- 1Interpretare papanicolau
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 0Cultura de pe col
- 0Test papanicolau interpretare
- 0As dori si eu interpretarea rezultatului la testul papanicolau
- 3Va rog ajutor in interpretarea testului Papanicolau !!
- 1Sangerare dupa Papanicolau
- 1Papanicolau c3 si LSIL suspect de hpv
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: