Testul Babes-Papanicolau

Buna ziua!
As dori interpretarea acestui rezultat la testul Babes-Papanicolau:
Modificari celulare benigne. Descriere citologica: Frotiu constituit din celule exocervicale superficiale, intermediare, metaplazie scuamoasa de tip imatur, placarde polipoide de celule endocervicale, nuclei liberi, mucus exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora coco-baciliara.
Multumesc!
As dori interpretarea acestui rezultat la testul Babes-Papanicolau:
Modificari celulare benigne. Descriere citologica: Frotiu constituit din celule exocervicale superficiale, intermediare, metaplazie scuamoasa de tip imatur, placarde polipoide de celule endocervicale, nuclei liberi, mucus exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora coco-baciliara.
Multumesc!
2 comentarii

Este un rezultat bun, un frotiu inflamator..vei primi tratament ; fara relatii sexuale pe perioada de terapie;...si sa repeti testul Papanicolau la 6 luni.

in urma cu o saptamana am fost diagnosticata cu cervicita, mi s-a prelevat proba pentru papanicolau, mi s-a spus ca poate fi de la o infectie banala sau infectie cu hpv, momentan mi-a prescris un tratament local cu polyginax si tantum rosa, secretia s-a redus, poate fi vorba de hpv?ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre acest virus?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 2rezultat papanicolau si tratament prescris
- 3pt rana pe col... sa fac cauterizare sau nu?
- 3Testul papanicolau... rezultate
- 6Intrepretare examen citologic
- 3rezultat biopsie va rog detalii
- 0rezultate Papanicolau
- 7Rezultat Papanicolau
- 13test babes-papanicolau - interpretare rezultate
- 6analize secretie vaginala
- 1testul papanicolau
- 3Interpretare analize: secretie si babes papanicolaou
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 0rezultat papanicolau
- 2Examen Papanicolau Conventional
- 0interpretare analize secretie vaginala
- 1Rezultat test Babes Papanicolau
- 0low grade squamous intraepithelial lesion
- 0Interpretare test Papanicolau in mediu lichid
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: