Test serotonina | Forumul Medical ROmedic

Test serotonina

05-12-2022
Elenuc
Nu este medic/terapeut
Elenuc
Exista vreun test de sange sau ceva care sa ne arate nivelul de serotonina?
6 comentarii
1
05-12-2022, ora 18:58
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Da. Serotonina in sange, si serotonina in urina.

Dar sunt teste care sunt relevante pentru detectarea anumitor tumori in general, daca te gandesti sa faci testul asta din cauza depresiei/anxietatii nu o sa iti arate nimic.
1
05-12-2022, ora 20:43
Elenuc
Nu este medic/terapeut
Elenuc
Da...cu gandul la depresie eram...iau antidepresive de 17 ani si nu simt nicio ameliorare...am momente cand sunt mai bine si.momente cand sunt f rau...
1
05-12-2022, ora 21:00
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Imi pare rau sa aud asta…

Din pacate nu serotonina e problema in depresie, ci sunt milioane de alti factori care contribuie. Incearca si cu niste analize uzuale, poate vei avea mai mult noroc acolo.

Sper sa fii bine.
1
06-12-2022, ora 16:26
Elenuc
Nu este medic/terapeut
Elenuc
Am facut zeci de analize.organic sunt perfect sanatoasa dar din pacate ma.lupt cu tot felul de stari.ameteli f puternice, greata, palpitatii, cap infundat, nu ma pot concentra, senzatie de vid psihic, o senzatie de plutire continua...parca as fi pe un nor...frica. nu mai pot merge la serviciu.stau mai mult in pat si nu reusesc sa fac mai nimic.sunt disperata.am urmat tot felul de tratamente de la psihiatru si degeaba...ba dimpotriva starile sunt mult mai rele sub tratament.nu stiu incotro sa o mai apuc...
1
07-12-2022, ora 17:31
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Pai, cu simptomele astea m-am confruntat si eu, dar au fost din cauza vasculitei. Si inca o problema care se cheama microangiopatie, a iesit pe RMN cerebral. Si inca ceva discuri care au alunecat, la coloana cervicala. Si de acolo ar putea fi problema la mine. Sau post covid. Inca nu stiu exact.
Analizele au fost exact ca la dvs, perfect normale. Nicio problema.

Medicatia psihiatrica nu ajuta deloc in asemenea cazuri, dimpotriva, mai rau face, am luat si eu la inceputul simptomelor si nu as mai lua mizeriile alea niciodata.

Cel mai bine mergeti la un neurolog priceput sa va investigheze cum trebuie, simptomele astea nu sunt psihice nici intr-o mie de ani, ametelile, tiuitul in urechi, vederea in ceata, lipsa de energie, si alte prostii. Si un reumatolog ar fi bun.
1
21-01-2023, ora 10:38
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
De acord psihiatri te nenorocesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Serotonina stimulează celulele papilei dermice È™i promovează creÈ™terea părului
  • Bacterii intestinale umane producătoare de serotonină: un nou mecanism microbian de decarboxilare a 5-hidroxitriptofanului
  •