TGo+TGP marite

07-08-2007
csillar
Nu este medic/terapeut
csillar
din buletinul de analize pe care l-am primit de curand imi apar niste rezultate iesite din limite, la TGO in loc de 5-34 am 47, iar la TGP in loc de 5-55 am 73.
medicul meu de familie este in concediu si as vrea un raspuns mai curand sa vad daca sunt motive de ingrijorare.Asi mai vrea sa stiu cum pot sa ma tratez sau ce dieta sa urmez pt. a micsora valoriile la TGO si TGP.multumesc anticipat pt raspuns.
3 comentarii
0
20-11-2007, ora 00:00
simona_auria
Nu este medic/terapeut
simona_auria
fetiţa mea are 3 ani şi conform analizelor medicale are tgp şi tgo la valoarea maximă considerată normală. Nu vrea să mănânce decât foarte puţine alimente şi dacă din întâmplare mănâncă ceva puţin gras (cum ar fi un iaurt un pic mai gras) se simte foarte rău şi nu mai vrea să mănânce un timp, devine foarte nervoasă şi agitată iar noaptea plânge în jurul orei 1, 30. Dimineata sau chiar când se trezeşte după-amiază are halenă. La fel se întâmplă după ce face tratament cu antibiotice, însă comportamentul este mai exacerbat faţă de cel descris mai înainte. I-am dat Liv 52 2-3 luni dar nu am observat nici o schimbare. Vă rog să mă ajutaţi să găsesc o posibilitate să scadă valorile acestea mari la tgp şi tgo.
0
18-05-2008, ora 00:00
VERBAN MIHAI
Nu este medic/terapeut
VERBAN MIHAI
In legatura cu problemele D-vs va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari :
-ati avut hepatita in copilarie ?
-de obicei mancati gras ?
-ati avut probleme stomatologice/
-ce alte probleme de sanatate mai aveti?
Nu administrati medicamentul Liv 52.

Va multumesc.
0
03-06-2011, ora 08:42
nicoletuta
Nu este medic/terapeut
nicoletuta
buna ziua, numele meu este nicoleta si am un baietel de 5 ani care ma ingrijoreaza din ce in ce mai mult din cauza unor convulsii pe care le face de la varsta de 2 ani si jumatate, atunci cand are febra mare, cand este bolnav sau cand este foarte obosit (nu doarme la pranz) - azi noapte de exemplu fiind foarte obosit a trecut printr-un astfel de episod.tin sa mentionez ca in urma cu 2 zile l-am operat de polipi iar analizele premergatoare interventiei chirurgicale au aratat valori crescute de TGO(53) SI TGP (47). va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspartataminotransferaza (TGO / GOT / ASAT / AST) crescută - cauze
  • TGP şi TGO mărite - cauze posibile şi explicaţii (transaminazele)
  •