Tratament psihiatric

09-12-2022
Elenuc
Nu este medic/terapeut
Elenuc
Vad atat de multi oameni care se confrunta cu tot felul de stari psihice si stau si ma intreb oare nu gaseste nimeni un tratament??? Toti psihiatrii dau din umeri cand le pui intrebari si iti dau aceeasi schema: un antidepresiv, anxiolitice cu pumnul si poatr un antipsihotic.dupa atatia ani de practica nu s a gasit o schema de tratament care sa functioneze??? In spitale te fac leguma.si dormi non stop.iar cand iesi de acolo.nu mai stii incotro e casa...e jale.iar noi cei care traim.zilnic tot felul de trairi groaznice nu.putem.decat sa asteptam un miracol...ce putem face?! Traim zilnic cu frica mortii sau frica de a nu.innebuni...pe noi cine ne mai salveaza? Psihologii sunt total depasiti...doctorii la fel, spitalele la fel.si chiar daca ne e mai bine o perioada urmeaza recaderi care sunt mult mai puternice.de vindecare nici nu mai.poate fi vorba...am 17 ani de cand ma.lupt cu morile de vant...am citit f mult despre asta...dar se pare ca nimic nu da roade...ma intreb cat vom mai rezista?!!
2 comentarii
0
09-12-2022, ora 21:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Stiu un caz de depresie rezistenta la tratament care si-a gasit rezolvarea dupa 10 ani de incercari cu doza mare de neuroleptic (800 mg Seroquel) si un antidepresiv. Vorbiti cu medicul dv.
0
10-12-2022, ora 13:34
Elenuc
Nu este medic/terapeut
Elenuc
Am schimbat multe scheme de tratament inclusiv multi medici...am perioade bunicele si perioade f proaste chiar sub acelasi tratament...nu stiu de ce depinde.ma depaseste total boala asta si m am cam saturat..
As vrea sa se termine totul ca nu mai am putere sa.lupt cu starile...e groaznic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: