Tratament naturist eficient pt detoxifierea organismului

40 comentarii 1 2
0
30-10-2010, ora 19:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă AdaMonica,

În acest moment, din păcate sau din fericire, nici eu nu ştiu, viaţa mea este foarte aglomerată, să spun aşa. Timpul a devenit mai preţios ca niciodată!
Primesc exagerat de multe mesaje, atât pe y.messenger cât şi pe e-mail, Facebook şi Romedic. Nu pot să răspund la toate cu promptitudine, în condiţiile în care am nevoie de timp şi pentru activităţile mele personale.
Vă rog din suflet să nu vă supăraţi. Retrimiteţi-mi e-mail-ul, iar eu voi face tot posibilul să vă răspund, dacă răspunsul va fi necesar şi dacă ceea ce îmi veţi relata va intra în sfera competenţei mele (dacă nu va intra, vă voi îndruma către altcineva!).
Pe y.messenger intru extremamente rar, din motive total obiective. Principalul motiv este faptul că sunt abordat de mult prea multe persoane, atât de multe încât mi se blochează programul. Toate acele persoane au diferite suferinţe şi toate aşteaptă cel puţin un sfat pertinent, în cel mai nefavorabil caz, sau cel mult foarte multe sfaturi, cum este şi logic, în cel mai favorabil caz, însă eu nu pot face faţă în condiţiile în care şi eu sunt suferind în sfera fizică (sufăr de sindrom de oboseală cronică), iar y.messenger-ul nu-mi permite realizarea multor conexiuni.
Vă rog să mă înţelegeţi! Mulţumesc mult cu anticipaţie.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie trupeşte şi sufleteşte.
Cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Nick
0
30-10-2010, ora 19:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Marioara,

Cu multă plăcere v-am scris pilda respectivă şi restul de informaţii pe care le-aţi citit. Sper că v-au fost de ajutor!
Vă mulţumesc din suflet pentru cuvintele deosebit de frumoase.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie sufleteşte şi trupeşte, astfel încât să vă învredniciţi de mult dorita mântuire. Amin.
Cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Nick
0
02-01-2011, ora 18:28
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Domnului Mr. Nick cu mare respect. A inceput un nou an, va doresc din tot sufletul :multa sanatate, fericire, si iubire vesnica de la Bunul Dumnezeu.Sa ramineti aproape de semeni asa cum ati fost si pina acum si sunt convinsa ca tot ceia ce faceti o faceti cu multa daruire, profesionalism si credinta in Dumnezeu. LA MULTI ANII ! cu sanatate 2011 sa va aduca tot ceia ce va doriti.Cu respect deosebit si mare pretuire va ureaza toate cele bune Marioara Timisoara
0
12-01-2011, ora 02:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Vă mulţumesc nespus de mult pentru frumoasele urări, stimată d-nă Marioara.
Cu ocazia intrării în noul an - 2011 - vă doresc tot ce îmi doresc şi mie, adică numai IUBIRE pentru inima dvs., numai LUMINĂ pentru sufletul dvs. şi numai LINIŞTE (ARMONIE) pentru mintea dvs. Anul 2011, cu ajutorul lui DUMNEZEU, să vă ofere oportunităţi ideale de a face deosebit de multe fapte bine plăcute Preasfintei Treimi - Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh - pentru ca, încet-încet, zi de zi, noapte de noapte, trup şi suflet, după starea pe care o va îngădui EL, în credinţă de neclintit, dvs. să vă învredniciţi de primirea darului mântuirii, la momentul cuvenit, întru slava Lui, a Celui care pe toate le lucrează spre binele dvs. efemer şi etern. Fiecare faptă bună făcută pe Calea iubirii necondiţionate, vă va conduce către Adevărul absolut, unde veţi sălăşlui în Lumina adevărată, care vă va arăta drumul corect către Viaţa veşnică în Împărăţia lui Dumnezeu (Iisus Hristos: " Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine " Ioan 14:6).
Vă iubesc şi vă rog să mă iertaţi dacă v-am supărat cu ceva şi vă mai rog să nu-L uitaţi niciodată pe Dumnezeu; mărturisiţi-L, cinstiţi-L şi iubiţi-L!
Cu iubire creştină, respect, preţuire şi recunoştinţă pentru tot, dorindu-vă toate cele bune,
Nicuşor.

LA MULŢI ANI!
_

P.S. - Multă sănătate :-)
0
29-01-2011, ora 17:52
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Multumesc mult Nicusor pentru urari, am sa incerc si in acest an si tot restul vietii mele asa cum am facut pina la aceasta virsta sa-l iubesc pe Bunul Dumnezeu neincetat si neconditionat ca si pe aproapele meu, incerc sa daruiesc iubire si pretuire dar de multe ori nu imi este primita, nu ma supar incerc sa iubesc mai departe asa cum ne-a incvatat Autotputernicul..Multumesc si pentru urarile de sanatate am nevoie dar nu ma pling.Ma lupt cu kg. in plus pe care nu reusesc sa le dau jos. Ma straduiesc dau 2-3, 4 kg si iarasi le pun la loc. Iti doresc din tot sufletul multa sanatate si toate visele tale sa devina realitate. Din Timisoara cu tot respectul si toata dragostea de mama si bunica.te saluta Marioara (ratusca )
0
06-03-2011, ora 04:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Sărut mâna!

Vă remulţumesc nespus de mult pentru frumoasele urări, stimată d-nă Marioara.
Iubiţi-L pe Dumnezeu în continuare, la fel şi pe semnii dv., faceţi cât mai multe fapte bun, înfrânaţi-vă de la a face orice faptă neplăcută lui Dumnezeu şi totul va fi bine pentru dv., cu ajutorul şi după voia Lui.
_
Am intrat în Postul Paştelui!
Ţineţi post şi spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie; împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; beţi aghiazmă mică dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de anafură, strict în zilele în care sunteţi curată trupeşte şi faceţi o sfeştanie în casă :)
0
20-03-2011, ora 18:47
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Doamne Ajuta Nicusor ma bucur nespus pentru urarile facute si deasemenea pentru sfaturi, le primesc cu mare pretutire fiindca sunt convinsa ca sunt facute din inima si cu mare credinta. Da am inceput Postul Pastelui si-l rog pe Bunul Dumnezeu sa-mi dea putere si sa ma invredniceasca sa-l tin asa cum se cuvine ca sa fie de folos atit pentru suflet cit si pentru trup.Merg la Sfintele Liturghi atit cit pot de des la Sf. Maslu si incerc sa fac cele trebuincioase asa cum se cuvine.Bunul Dumnezeu sa-ti dea tot ceia ce ai nevoie, in primul rind sanatate ca sa poti la rindul tau sa te ocupi mai departe cu ceia ce sti mai bine sa-ti ajuti semenii neconditionat cu safturi si indrumari pentru ca sanatatea lor sa fie buna si sa stie sa si-o pretuie. Iubire vesnica sa ai de la Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta impreuna cu cei dragi tie.

Mi-am facut analizele nu de mult si nu pot sa ma bucur prea tare.am colesterolul marit, VSH marit, infectie urinara.tensiune 190/110. dupa moartea lui Nelu ( Ion ) mi s-a dat peste cap tot. Dar imi revin trebuie sa-mi revin. Va imbratisez cu toata dragostea si va doresc tot binele din lume. Doamne Ajuta !
0
11-08-2011, ora 01:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Marioara (ratusca), îmi cer iertare că vă răspund cu întârziere. Vă mulţumesc mult pentru toate cuvintele frumoase, pentru urări.
Cum vă mai simţiţi? Sper că totul este bine în ceea ce vă priveşte.
Vă doresc graţie şi binecuvântări divine.
Cu îmbrăţişări calde,
Nick
0
14-08-2011, ora 23:41
silviasima
Nu este medic/terapeut
silviasima
buna as vrea doar sa spun ca acum 2 ani sora mea sa operat de colon si i sa spus sa faca citostatice si ea nu a facut sa tratat cu un naturist acum 2 saptamini a facut colonoscopia si toate analizele si sint perfecte doar are glanda tiroida (incepuse sa slabeasca si nu stia de ce, era glanda)presupun ca din cauza regimului si stresului sa declansat boala colonul este curat nu are nici un polip nimic nici nu va imaginati bucuria noastra trebuie sa repete colonoscopia din 2 in 2 ani am stat cu inima la gura pina a facut toate analizele dar acum ne-am mai linistit sa speram ca totol va fi bn sanatate la toata lumea
0
16-08-2011, ora 06:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Silviasima, slavă Domnului că sora dv. s-a vindecat cu succes de condiţia medicală care i-a afectat, atunci, colonul. Tratamentele naturiste sunt foarte bune.
Îşi va echilibra şi funcţionalitatea glandei tiroide, cu tratament, veţi vedea. Doamne-ajută. Să consulte medicul!
Totul va fi bine.
Vă doresc toate cele bune,
Nick
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  • Detoxifierea ficatului - o abordare științifică
  • Noi descoperiri legate de detoxifiere și prelungirea vieții
  • Detoxifierea corpului - metode, sfaturi și recomandări
  • Detoxifierea organismului - ce trebuie să știi
  •