Tratament Rispolept- Reactii adverse

Buna ziua.In urma unui episod psihotic acut iau tratament de un an de zile cu Rispolept 3 mg.In urma acestui tratament nu mai am deloc pofta de viata nu mai am reacții la stimuli din exterior, nu mai am emotii de nici o natura( nu mai simt bucurie, tristețe fericire sau orice alt tip de emotie) nu mai manifest interes fata de nimic, nu mai simt plăcere In A face nimic, imi este greu sa muncesc.As vrea sa stiu daca si n cazul altor persoane care iau tot Rispolept efectele sunt la fel si daca ar fi indicat in cazul asta sa schimb tratamentul sau toate antipsihoticele sunt la fel, deci n ar avea rost.Mentioonez ca am avut o tentativă de a schimba pe Quetiapina însă nu mi a mers si am facut recadere plus ca mi a fost extrem de rau la schimbarea tratamentului si asa am revenit pe Rispolept.
3 comentarii

Rispoleptul cam da depresie. Incercati Abilify.

Multumesc pentru raspuns.Am sa vorbesc cu medicul psihiatru in legatura cu acest lucru.Eram curioasă daca numsi eu experimentez starea aceasta de la Rispolept. O zi buna

incercati Abilify, sau Xeplion..desi toate sunt cam cu efecte adverse.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 2Tratament pt toc
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 3Cipralex ingrasare/slabire
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 6Ingrasat
- 35Zoloft
- 4Dependenta de Xanax
- 1De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
- 1Trevicta+Leponex??
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 0Anxietate si atac de panica
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 10Schizofrenie
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: