Tratament Rispolept- Reactii adverse
Buna ziua.In urma unui episod psihotic acut iau tratament de un an de zile cu Rispolept 3 mg.In urma acestui tratament nu mai am deloc pofta de viata nu mai am reacții la stimuli din exterior, nu mai am emotii de nici o natura( nu mai simt bucurie, tristețe fericire sau orice alt tip de emotie) nu mai manifest interes fata de nimic, nu mai simt plăcere In A face nimic, imi este greu sa muncesc.As vrea sa stiu daca si n cazul altor persoane care iau tot Rispolept efectele sunt la fel si daca ar fi indicat in cazul asta sa schimb tratamentul sau toate antipsihoticele sunt la fel, deci n ar avea rost.Mentioonez ca am avut o tentativă de a schimba pe Quetiapina însă nu mi a mers si am facut recadere plus ca mi a fost extrem de rau la schimbarea tratamentului si asa am revenit pe Rispolept.
3 comentarii
Rispoleptul cam da depresie. Incercati Abilify.
Multumesc pentru raspuns.Am sa vorbesc cu medicul psihiatru in legatura cu acest lucru.Eram curioasă daca numsi eu experimentez starea aceasta de la Rispolept. O zi buna
incercati Abilify, sau Xeplion..desi toate sunt cam cu efecte adverse.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 2Rispolept Consta ?
- 8Zoloft combinat cu gref sau pomelo
- 3Piportil L4
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 6Efectul tratamentului medicamentos!
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 15Tratament trittico si stresclin neuro
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 14Olanzapina si Topiramat
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 1Cipralex si revotril luate de sotul meu
- 0Anxietate si atac de panica
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 1Anxietate
- 4Cortizol scazut
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: