Tratament Serlift

14-07-2015
lestoat
Nu este medic/terapeut
lestoat
Buna ziua. Cei care au luat Serlift (serotonina), ce simptome ati avut in primele zile. Eu in prima zi am avut scaune moi, si de atunci greturi si voma. Precicez ca asta e a treia zi cand iau 0.25mg. Sunt normale aceste simptome la inceput?
2 comentarii
0
14-07-2015, ora 18:17
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu e normal, cereti schimbarea tratamentului ! Sunt zeci de cazuri relativ similare cu al tau, de intoleranta la aceasta substanta !
0
16-07-2015, ora 18:38
1Anca
Nu este medic/terapeut
1Anca
Buna.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: