Tratament Serlift
Buna ziua. Cei care au luat Serlift (serotonina), ce simptome ati avut in primele zile. Eu in prima zi am avut scaune moi, si de atunci greturi si voma. Precicez ca asta e a treia zi cand iau 0.25mg. Sunt normale aceste simptome la inceput?
2 comentarii
Nu e normal, cereti schimbarea tratamentului ! Sunt zeci de cazuri relativ similare cu al tau, de intoleranta la aceasta substanta !
Buna.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 131TONOTIL-N
- 0Efecte secundare medicamente !
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 11Episod depresiv recurent
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 3Abilify efecte secundare
- 5Cum sa iau Anxiar-ul ca sa nu devin dependent de el?
- 3Tratament Rispolept- Reactii adverse
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 14Olanzapina si Topiramat
- 0Durere inima De ce
- 10TRITTICO pareri
- 3Tratament psihiatric nou
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 2Renunțare tratament
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
- 11Neuroleptice
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: