Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!

De 8 luni iau anticonceptionale Yasmin, in prima saptamana din blister am uitat o pastila( a 6-a pastila din blister), am luato a doua zi ( am luat amandoua deodata ). Mi s-a recomandat sa ma protejez suplimentar inca 7 zile deoarece am omis o pastila in prima saptamana a blisterului, dar am avut contact sexual neprotejat dupa 4 zile in loc de 7 si a trecut 24 h. Trebuie sa iau pastila de urgenta? Pot fi insarcinata? Va rog daca sunteti amabili un raspuns urgent sa imi acordati deoarece sunt foarte stresata, am Escapelle si nu sunt sigura daca sa iau sau nu. Va multumesc.
1 comentarii

Mentionez ca toate pastilele le iau zilnic la aceeasi ora !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 3am motive sa fiu speriata?
- 2postinor 2
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 0Trebuie sau nu sa iau pilula de a doua zi ???
- 0Sansele unei sarcini
- 1Posibila sarcina?
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 0Efecte Postinor
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Ajutati-ma cu un sfat, va rog! nici pana in prezent nu mi-a venit ciclu
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
- 0Escapelle - sîngerare
- 0Postinor 2
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi