Tremur corp, mâini, degete și un tremur interior

03-11-2020
persu
Nu este medic/terapeut
persu
De ceva vreme tot simt un tremur interior, o zguduiala, ca un cutremur, tremur in corp, tremur al mâinilor (uneori devine vizibil), al unor degete- la fel uneori vizibil.

Am fost la control neurologic.Mi-a recomandat EEG si RMN.
Le-am făcut. Au ieșit normale. Mi-a prescris anxiar si propanolol.
Și să mai iau Magne B6.

Mă simt la fel după tratament.

Când eram elev am avut atacuri de panică datorate emoțiilor date de examene și suprasolicitării cu pregătirea pentru facultate.

Apoi am făcut oboseala cronica după ce am lucrat intr-o companie multinațională, în condiții de stress si program prelungit, încercând să fiu performant ca în școală.Oboseala a fost însoțită de sindrom vertiginos.

De asemenea am trecut prin 2 divorțuri, mi-am crescut și îmi cresc copilul cu greutăți. Am o relație cu o femeie care nu mă respectă, apreciază etc.(mama copilului).
Părinții grav bolnavi.În fine tot felul de situații stresante de viață.

Tata a făcut demență destul de timpuriu.Apoi însoțită de crize de epilepsie. A fost, ca si mine, o fire sensibilă, care pune totul la suflet.Dar a avut din păcate patima alcoolului.

Părinții mei s-au despărțit când eram mic.Mama a plecat la mănăstire, s-a călugărit.Acolo s-a îmbolnăvit de bronsectazie si da vina pe mediul de acolo. De ani de zile sunt stresat din cauza situației ei.

Știți cumva ce ar putea fi acest tremur? Uneori îl simt când mă ridic de pe perna, la anumite mișcări, când sunt emotionat, nervos sau fac un pic de efort fizic. Chiar și după un contact sexual.

A mai pățit cineva așa ceva?
NU CONSUM ALCOOL! Nu fumez. Doar mai beau câte o cafea când mă simt obosit.
4 comentarii
1
04-11-2020, ora 00:41
360
Nu este medic/terapeut
360
tremorul e ca si atunci cand ti-e foarte frig ? daca da, atunci ai probleme foarte mari de stres si ai avea nevoie de un tratament
0
04-11-2020, ora 11:29
persu
Nu este medic/terapeut
persu
Câteodată da, ca atunci când îți este frig, mai ales când trăiesc emoții intense, câteodată nu.
Mai am si aritmii.

Și o percepție ciudată: îmi simt ritmul și bătăile inimii în tot corpul, când sunt foarte obosit. E o senzație foarte ciudată și neplăcută.

Tot la oboseala mișcări involuntare din cap, cel mai frecvent, sau corp, care durează foarte puțin. Asta când mă pun în pat ca să adorm.
0
05-11-2020, ora 02:18
360
Nu este medic/terapeut
360
e neaparat sa vorbesti cu un doctor si sa ii zici mai ales ce ai scris in al doilea post, astfel intelege mai bine situatia. pt inceput e suficient sa mergi la doctor de familie.
eu problemele astea le aveam cand am fost diagnosticat cu anxietate generalizata si tin minte ca era foarte neplacut. de cand am luat tratamentul pt anxietate + alte medicamente, mi-au trecut acele stari
0
05-11-2020, ora 23:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremurături ale mâinii la tineri - cauze și boli posibile, evoluție
  •