Tremur si ma simt slabit
Salut
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
1 comentarii
Va recomand sa incepeti prin a merge la medicul de familie pentru o consultatie si un set de analize de laborator.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 2de cateva luni tremur
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 35senzatie de frig acuta
- 0tremurat la sugar
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 7nu stiu exact ce am
- 11Tremur necontrolat
- 6muschii blocatii sau sistemul meu imunitar imi afecteaza muschii
- 7slabiciune musculara si parestezii- senzatii la nivel muscular foarte deranjante
- 2Imi tremura corpul (muschii)
- 3Tremor / la ce tip de doctor trebuie sa merg?
- 1Ma sfarsesc
- 3Atacuri de panica, oboseală cronică, mișcări involuntare ale capului și corpului, tremur
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tremuraturile slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: